Logo Begeleidingscentrum St Elisabeth

Begeleidingscentrum St Elisabeth

  • Peer

Alle vacatures

Huiswerkbegeleider

St-Elisabethlaan 20, 3990 Wijchmaal

Begeleidingscentrum St-Elisabeth biedt opvang en begeleiding aan personen met een beperking. Voor onze woonvormen in Wijchmaal en Neerpelt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die kinderen en jongeren kan begeleiden bij het maken van hun huiswerk.

Activiteit begeleider

Fierkensheikant, 3910 Neerpelt

Begeleidingscentrum St-Elisabeth biedt opvang en begeleiding aan personen met een beperking. Voor onze woonvorm in Neerpelt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die op woensdagavond mee kan gaan wandelen met onze bewoners, die eventueel ook ondersteuning kan bieden tijdens grote activiteiten en feesten.

Studiotraining

Haagdoornstraat 67, 3910 Neerpelt

Begeleidingscentrum St-Elisabeth biedt opvang en begeleiding aan personen met een beperking. Voor onze woonvorm in Neerpelt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die bewoners zou kunnen begeleiden tijdens koken, inkopen doen, leren tijd nuttig in te vullen. Dit eventueel 2 avonden in de week.

Begeleidingscentrum St-Elisabeth is een voorziening die ondersteuning biedt aan personen met een handicap. Ze richt zich hiervoor zowel op kinderen en jongeren als volwassenen. De belangrijkste opdracht is het uitbouwen van de functies verblijf, dagopvang, dagbesteding, mobiele en ambulante begeleiding zodat deze beantwoorden aan de noden van kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap en/of karakterstoornis.

Thema's

Begeleiding

Begeleiding

Handicap

Handicap

Jongeren

Jongeren

Kinderen

Kinderen

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

Begeleidingscentrum St Elisabeth

St-Elisabethlaan 20, 3990 Peer

Medewerkers

Erwin Pellens

Coördinator communicatie, vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 011/399500