Logo Dienstencentrum Liberty

Dienstencentrum Liberty

  • Antwerpen

Alle vacatures

Hulp met poetsen en keuken

Jan Van Rijswijcklaan 288, 2020 ANTWERPEN

Hou je van poetsen en/of helpen in de keuken met het uitscheppen van de maaltijden, bedelen van de maaltijden of afwassen? Dan ben jij de geknipte persoon om ons te helpen in ons dienstencentrum.

Hulp in cafetaria toogactiviteiten

Jan Van Rijswijcklaan 288, 2020 ANTWERPEN

Helpen achter de toog in de cafetaria: Je bent niet verantwoordelijk om geld te ontvangen, je serveert de bezoekers een drankje maar ontvangt niet, je helpt mee met de afwas, poetst de tafels in de cafetaria, je babbelt met de bezoekers, ...

Dienstencentrum Liberty maakt deel uit van Zorgbedrijf Antwerpen en is een laagdrempelige ontmoetingsplaats die openstaat voor alle senioren en zorgbehoevenden uit de wijk. Buurtbewoners kunnen bij ons terecht voor actitivteiten van informatieve, recreatieve en vormende aard, betaalbare diensten (van een warm middagmaal, bezoek aan kapper en pedicure, wassalon tot het gebruik van het bad met of zonder hulp) en alle vragen over zorg ( poetshulp, gezisnhulp, hulp bij administratie,...) Wij organiseren ook heel wat projecten waarbij we de hulp van vrijwilligers kunnen gebruiken.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Cultuur Cultuur
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Dienstencentrum Liberty

Jan Van Rijswijcklaan 288, 2020 Antwerpen

Medewerkers

Veerle Vinck

Vrijwilligersverantwoordelijke

Klik om te tonen 03 292 32 40

Det Teugels

administratief bediende animatie

Klik om te tonen 03/2923240