Logo District Antwerpen Evenementen

District Antwerpen Evenementen

  • Antwerpen

Alle vacatures

Bal van de Bevrijding glazenruimers

Groenplaats, 2000 ANTWERPEN

District Antwerpen zoekt vrijwilligers voor het Bal van de Bevrijding. Als glazenruimer ruim je glazen af op het terras en breng je deze naar de bar. Je maakt de tafeltjes proper en doet het afval weg. (Deze opdracht is verdeeld in verschillende tijdsblokken: tijdsblok 1 is van 18 tot 21 uur voor twee vrijwilligers en tijdsblok 2 is van 21 tot 24 uur voor twee vrijwilligers.)

Bal van de Bevrijding afwassers

Groenplaats, 2000 ANTWERPEN

District Antwerpen zoekt vrijwilligers voor het Bal van de Bevrijding. De taken van de afwassers zijn: glazen afwassen, toog proper houden, leeggoed opruimen, drank aanvullen. Deze opdracht is verdeeld in verschillende tijdsblokken. (Tijdsblok 1 is van 18 tot 21 uur voor 2 vrijwilligers en tijdsblok 2 is van 21 tot 24 uur voor 2 vrijwilligers.) Er is geen financiële vergoeding voorzien.

Bal van de Bevrijding sfeerbeheerder

Groenplaats, 2000 ANTWERPEN

District Antwerpen zoekt vrijwilligers voor het Bal van de Bevrijding. Als sfeerbeheerder zorg je voor de goede sfeer tijdens het evenement. Je houdt een oogje in het zeil, begeleidt bezoekers. Eventuele problemen meld je aan de organisator. Deze opdracht is verdeeld in verschillende tijdsblokken: Tijdsblok 1: van 18u-21u (2 vrijwilligers) Tijdsblok 2: van 21u-24u (2 vrijwilligers)

Bal van de Bevrijding hostess fotoshoot

Groenplaats, 2000 ANTWERPEN

District Antwerpen zoekt vrijwilligers voor het Bal van de Bevrijding. Als hostess zal je bezoekers begeleiden bij de fotoshoot. Je zorgt ervoor dat de wachtrij vlot verloopt en geeft de nodige informatie. Je deelt accessoires uit aan de bezoekers die op de foto gaan en ziet erop toe dat je na de foto die accessoires terug krijgt. Er is geen financiële vergoeding voorzien.

Bal van de Bevrijding hostess Beauty Boudoir

Groenplaats, 2000 ANTWERPEN

District Antwerpen zoekt vrijwilligers voor het Bal van de Bevrijding. Als hostess zal je bezoekers begeleiden bij het Beauty Boudoir. Je zorgt ervoor dat de wachtrij vlot verloopt en geeft de nodige informatie. Je deelt bandjes uit aan de bezoekers per tijdslot. Er is geen financiële vergoeding voorzien.

Bal van de Bevrijding opbouw en afbraak

Groenplaats, 2000 ANTWERPEN

District Antwerpen zoekt vrijwilligers voor het Bal van de Bevrijding. Als stagehand help je met de opbouw en/of afbraak van het evenement. Deze opdracht is verdeeld in verschillende tijdsblokken: Tijdsblok 1: van 10u-14u (4 vrijwilligers) - Tijdsblok 2: van 14u-18u (4 vrijwilligers) - Tijdsblok 3: van 00u-02u (4 vrijwilligers) Er is geen financiële vergoeding voorzien.

District Antwerpen organiseert verschillende evenementen voor bewoners en bezoekers.

Thema's

  • Animatie Animatie

Mijn vestiging

District Antwerpen Evenementen

Lange Gasthuisstraat 21, 2000 Antwerpen

Medewerkers

Laure Nuchelmans

Projectverantwoordelijke

Klik om te tonen 033383499