Logo Pegode woonhuis Schilde

Pegode woonhuis Schilde

  • Schilde

Alle vacatures

zwemassistentie

kasteeldreef 26, 2970 Schilde

je helpt Walther, een 50jarige slechtziende, rolstoel gebruiker. je geeft hulp bij aan-uitkleden,in en uit zwembad helpen,tillift aanwezig. evt toilet bezoek. Mee in water gaan is een noodzaak( slecht ziende). Zwemmen gaat door in Lier,de waterperels, datums afspreken doen we samen. In het woonhuis is een aangepaste wagen, afspreken in Lier kan ook of meerijden met aangepast vervoer.

Begeleider van boccia tornooien

kasteeldreef 26, 2970 Schilde

Je begeleid een slechtziende man in rolwagen bij boccia tornooien,aangepaste vorm van petanque. zowel op als naast het veld, tussen de wedstrijden hulp nodig bij toilet bezoek / maaltijdassistentie.Er zijn 6 tornooien tssn september '18 en juni'19 deze gaan door in Wommelgem, Antwerpen en Herentals. Er is een aangepaste wagen als vervoer middel of je kunt gebruik maken van aangepast vervoer.

rolstoel dansen

Kasteeldreef 26, 2970 Schilde

Je begeleid een persoon in een rolwagen, tijdens zijn/haar dansles in groep (duwen v.d. rolwagen, drankje halen) Les van Sept.tot April, 2x per maand. op dinsdagavond van 19 tot 21 uur te Ekeren Mogelijkheid om vanuit Schilde mee terijden naar Ekeren, heen en terug of in Ekeren af te spreken.. De groep telt 3 dansers,meerdere vrijwilligers zijn welkom.

wandelen

kasteeldreef 26, 2970 Schilde

je maakt op zaterdag een wandeling in de natuur of in het dorp met een persoon in rolwagen,die volledig hulp behoevend is, met liefde voor de natuur. mooi park op wandel afstand.

maaltijd assistentie

Kasteeldreef 26, 2970 Schilde

Personen met een beperking assisteren tijdens de maaltijden. Opdienen,(eten uitscheppen, snijden), een persoon eten geven, opruimen(tafel afkuisen,vaatwasser inladen..) S' middags van 11.45 u tot 13 u of s' avonds van 17.15 u tot 19 u in de weekeinde van 10.15 u tot 12 u of van 17.15 u tot 19 u Je kiest zelf je engagement.

Pegode is een netwerkorganisatie van duurzaam verbonden projecten. Deze projecten bieden ondersteuning op maat aan personen met een beperking. Bij Pegode heeft de cliënt de regie over zijn eigen leven. Pegode ondersteunt bij vragen over alle levensdomeinen, werkt actief mee aan een samenleving waar iedereen bij hoort. Pegode investeert in deskundigheid, creativiteit en engagement van medewerkers.Wij zijn op zoek naar leuke energieke mensen die ons willen vergezellen bij allerlei ontspannende activiteiten.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

Pegode woonhuis Schilde

Kasteeldreef 26, 2970 Schilde

Medewerkers

Anita Van Ael

Begeleider

Klik om te tonen 03.383.52.65