Logo vrijwilligerswerking dienstencentra

vrijwilligerswerking dienstencentra

  • Genk

Alle vacatures

medewerker Een Uur Voor Mijn Buur

Hooiplaats 14 bus 1, 3600 GENK

Je doet kleine taken bij de senioren uit je buurt of je houdt hen één keer per week gezelschap. Enkele voorbeelden: ontstoppen van wasbak, kapotte lamp vervangen, een plant verpotten, beperkt tuinwerk (max. een half uur per keer), samen een spelletje spelen, gaan kennismaken met een activiteit in het dienstencentrum, de hond uitlaten.

gastheer-gastvrouw

Hooiplaats 14 bus 1, 3600 GENK

Je zorgt voor een huiselijke en warme sfeer in het dienstencentrum. Je ontvangt de bezoekers. Je hebt aandacht voor hen en een luisterend oor. Je doet de drankbediening en nadien ruim je op en doe je de afwas.

chauffeur minder mobielen

3600 GENK

Je haalt mensen met een vervoerprobleem bij hen thuis op en brengt hen naar waar ze moeten zijn. Dit kan zowel de tandarts, ziekenhuis, dokter of apotheker zijn; als de hobbyclub, familie of vrienden. Als vrijwilliger doe je meer dan alleen zorgen voor vervoer. Je biedt mensen de kans om deel te nemen aan het sociale leven; én je geeft hen te kennen dat er een maatschappij is die om hen geeft.

Onze 5 dienstencentra helpen Genkse inwoners om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Mensen kunnen bij ons terecht voor dienstverlening, informatie, vormende en ontspannende activiteiten.

Thema's

  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

vrijwilligerswerking dienstencentra

Welzijnscampus 11, 3600 Genk

Medewerkers

Ria De Boel

deskundige vrijwilligerswerking

Klik om te tonen 089 57 34 81