Logo Dienstencentrum Romanza

Dienstencentrum Romanza

  • Wilrijk

Alle vacatures

Begeleider Schildersatelier

Klaproosstraat 74, 2610 Wilrijk

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met goede artistieke vaardigheden om onze klanten die geĂ¯nteresseerd zijn in schilderen mee te begeleiden in de artistieke wereld. Liefst op wekelijkse basis, zo'n 1,5 uur per week (of om de twee weken). Mag ook tekenen of aquarel schilderen zijn.

Lesgever Duits

Klaproosstraat 74, 2610 Wilrijk

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met goede didactische vaardigheden om onze klanten die geĂ¯nteresseerd zijn in de Duitse taal verder Duits te leren/onderhouden. Graag op wekelijkse basis, 1,5 uurtje.

Lesgever Engels

Klaproosstraat 74, 2610 Wilrijk

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met goede didactische vaardigheden om onze klanten die geĂ¯nteresseerd zijn in de Engelse taal verder Engels te leren/onderhouden. Graag op wekelijkse basis, 1,5 uurtje.

Lesgever Spaans

Klaproosstraat 74, 2610 Wilrijk

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met goede didactische vaardigheden om onze klanten die geĂ¯nteresseerd zijn in de Spaanse taal verder Spaans te leren/onderhouden. Graag op wekelijkse basis, 1,5 uurtje.

Lesgevers gezocht

Klaproosstraat 74, 2610 Wilrijk

De klant een activiteit aanbieden waarbij ze iets nieuws kunnen leren. Sociale contacten stimuleren. Deelnemers helpen bij de activiteit. Prettige dagbesteding aanbieden. Het geven of ondersteunen van activiteiten / cursus / workshop. Hulp bieden tijdens de activiteit. Vb van cursussen: dans, turnen, cultuur, talen., crea-atelier. Vb van activiteiten: scrabbel, rummicub, kaarten, quizzen,...

In elke Antwerpse wijk is er een dienstencentrum. Activiteiten, cursussen, wellness, koffie en lunch, feestjes en nog veel meer, dicht bij huis. Elk dienstencentrum heeft een eigen divers aanbod van activiteiten en praktische ondersteuning. In het dienstencentrum leert u nieuwe mensen kennen, leert u nieuwe dingen tijdens een cursus, komt u op nieuwe plaatsen tijdens een uitstap. Het dienstencentrum is er om u bij te staan in wat u nodig hebt. Praktische hulp, zodat u het makkelijker hebt, en tijd kunt vrijmaken voor de leuke dingen. U hoeft bijvoorbeeld niet ver de stad in voor een wassalon, een kapper, wat wellness … En er zit iemand klaar voor administratieve hulp.

Thema's

  • Handig Handig
  • Begeleiding Begeleiding
  • Horeca en Koken Horeca en Koken
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Dienstencentrum Romanza

Klaproosstraat 74, 2610 Wilrijk

Medewerkers

Ilse Engeler

Adjunct Centrumcoördinator

Klik om te tonen 034313378