Logo David

David

  • Gent

Alle vacatures

Communicatie-coordinator David vzw

Phoenixstraat 148, 9000 GENT

Communicatie en promotie zijn je ding: ideeën aanbrengen en uitwerken om de vzw en haar activiteiten in de kijker te zetten. Onderdelen zijn: mailing maken, sociale media en nieuwsbrief coördineren. Je neemt ook de coördinatie van de werkgroep communicatie op: agenda opmaken, vergadering voorzitten, taakverdeling, opvolging en delegeren van de taken.

David

Phoenixstraat 148, 9000 GENT

In het najaar opent een expo van Nick Ervinck in een artsenpraktijk in Wetteren. We zoeken iemand die de interne communicatie opvolgt. Belangrijke taken zijn de opvolging van de contacten tussen alle betrokkenen: projectmedewerkers, arts, kunstenaar, vormgever en drukker. Je coördineert en organiseert.

David is een vereniging, gerund door vrijwilligers. Zij heeft haar zetel in de Brugse Poort maar is nomadisch voor haar activiteiten. In huizen, in wachtruimtes van artsen, in oude panden, kortom in nieuwe contexten maakt ze tentoonstellingen, promoot ze kunstenaars en kunstgesprekken. Hierbij focust ze op de relatie tussen kunst en zorg. Het motto van de vzw is : “Kunst is meer dan een pleister op de wonde, kunst houdt overeind, kunst kan levens redden.”

Thema's

  • Cultuur Cultuur

Mijn vestiging

David

Phoenixstraat 148, 9000 Gent

Medewerkers

Anthony Cosyns

Intake en onthaal vrijwilligers

Klik om te tonen 0476/51 34 08