Logo CM oppas aan huis Oostende-Veurne-Diksmuide

CM oppas aan huis Oostende-Veurne-Diksmuide

 • Oostende

Alle vacatures

Zorgzame man of vrouw voor nachtoppas in Veurne

8630 Avekapelle

’s avonds en ’s nachts ben je zorgzaam aanwezig bij hulpbehoevende mensen thuis. Afhankelijk van de situatie is het een inslapende nacht waarbij je waakzaam bent. Of je biedt een paar keer per nacht ondersteuning: mensen geruststellen, begeleiden naar toilet, water aanbieden, toedekken.

Zorgzame man of vrouw voor oppas in Nieuwpoort

8620 NIEUWPOORT

Zorgzame man of vrouw die oppas wil verzorgen bij zorgbehoevende ouderen, chronische zieken of personen met een handicap. Heb jij een groot hart voor mensen? Heb je nog wat vrije tijd waarvoor je nog geen invulling gevonden hebt? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Als oppasser bij CM oppas aan huis neem je de zorg van mantelzorgers even over.

Zorgzame man of vrouw voor oppas in groot Ichtegem

8480 Bekegem

Zorgzame man of vrouw die oppas wil verzorgen bij zorgbehoevende ouderen, chronische zieken of personen met een handicap. Gezelschap, sociaal contact, hulp bij kleine zorgtaken, begeleid wandelen, nachtoppas,... Zowel overdag, 's avonds, 's nachts als in in het weekend. Zelf te bepalen welke dagen en hoeveel uren je je wenst te engageren. Kan in eigen gemeente.

Zorgzame man of vrouw voor oppas in groot Veurne

8660 Adinkerke

Zorgzame man of vrouw die oppas wil verzorgen bij zorgbehoevende ouderen, chronische zieken of personen met een handicap. Heb jij een groot hart voor mensen? Heb je nog wat vrije tijd waarvoor je nog geen invulling gevonden hebt? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Als oppasser bij CM oppas aan huis neem je de zorg van mantelzorgers even over.

Rolstoelduwers gezocht voor in Oostende

8400 OOSTENDE

Woon je in Oostende? Ga je graag wandelen en wil je tegelijkertijd iemand begeleiden die in een rolstoel zit? Terwijl jij gaat wandelen en de persoon in de rolstoel duwt, neem je de zorg van mantelzorgers even over en kunnen zij een boodschap doen of wat tijd voor zichzelf nemen.

Oppas bij vrouw met dementie uit Oostende

8400 OOSTENDE

Vrouw met dementie uit Oostende zoekt een vrijwilliger voor gezelschap op zondagnamiddag Heb jij een groot hart voor mensen? Heb je nog wat vrije tijd (op zondagnamiddag) waarvoor je nog geen invulling gevonden hebt? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Als oppasser bij CM oppas aan huis neem je de zorg van mantelzorgers even over.

Oppas om samen naar de eucharistieviering te gaan

8400 OOSTENDE

Vrijwilliger die chronisch zieke vrouw op zondag wil begeleiden naar de eucharistieviering in Oostende

Oppas gezocht om samen sportief te wandelen

8660 Adinkerke

60-jarige dame uit Koksijde zoekt een wandelpartner (liefst een sportieve dame) om haar één of twee keer per week te vergezellen. Mevrouw wandelt met nordic walking stokken.

Oppas bij 8-jarig meisje uit Nieuwpoort

8620 NIEUWPOORT

8-jarige meid met een verstandelijke en fysieke beperking uit Nieuwpoort zoekt oppas op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 8u tot 8u45 zodat haar mama op tijd naar de Nederlands les kan. Wil je samen met een lieve meid naar muziek luisteren of televisie kijken tot de schoolbus haar komt ophalen aan de deur dan ben jij de persoon die we zoeken!

Oppas-hulp die graag samen kookt met client

8600 Beerst

Heb jij een groot hart voor mensen? Heb je nog twee uurtjes tijd vrij om de drie weken waarvoor je nog geen invulling gevonden hebt? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Deze lieve man met een verstandelijke beperking kookt (beperkte bereidingen) graag samen met de oppasser nadat ze samen de boodschappen deden.

Hulp gezocht bij avondmaal bij bejaard koppel

8470 GISTEL

We zijn op zoek naar een persoon die tijdens de week (niet op dinsdag en vrijdag) een bejaard koppel uit Gistel kan helpen tijdens het avondmaal (16u - 18u). Lijkt dit iets voor jou? Neem dan zeker contact met ons op voor meer en vrijblijvende informatie!

Dame met dementie uit Gistel zoekt oppas

8470 GISTEL

Ben jij één of twee namiddagen per week (op donderdag en of vrijdag) vrij om zorgzaam aanwezig te zijn in Gistel bij een dementerende oudere vrouw van 14u tot 17u? Zo kan de kleindochter er met een gerust hart even tussenuit.

88-jarige dame uit Slijpe zoekt oppas

8430 MIDDELKERKE

Zorgzame man of vrouw die oppas wil verzorgen bij zorgbehoevende ouderen, chronische zieken of personen met een handicap.

71-jarige man uit Veurne zoekt mannelijke oppas

8630 Avekapelle

Voor een 71-jarige man uit Veurne zoeken we een mannelijke vrijwilliger die om de twee weken op vrijdagnamiddag (van 14u tot 18) oppas kan verzorgen.

67-jarige man uit Oudenburg zoekt oppas

8460 Ettelgem

Ben jij een man die gevoel voor humor heeft, graag een goed gesprek voert en een struise man in een rolstoel kan duwen? En ben je bovendien op woensdagnamiddag vrij van 15u tot 18? Dan ben jij de man die we zoeken!

CM oppas aan huis ondersteunt mantelzorgers die thuis een langdurige zieke, een hulpbehoevende bejaarde of een persoon met een beperking verzorgen. De oppasdienst zorgt voor een ‘aflossing van de wacht’. Als vrijwilliger kom je aan huis en neem je enkele uren de zorg over. Het gaat zowel om kinderen, volwassenen als oudere personen en de oppas kan zowel overdag als ’s nachts. Je bepaalt zelf wanneer en voor welke gezinnen je je inzet.

Thema's

 • Administratie Administratie
 • Begeleiding Begeleiding
 • Communicatie Communicatie
 • Armoede Armoede
 • Gezondheid Gezondheid
 • Hulpverlening Hulpverlening
 • Sport en Spel Sport en Spel
 • Handicap Handicap
 • Jongeren Jongeren
 • Kinderen Kinderen
 • Senioren Senioren

Mijn vestiging

CM oppas aan huis Oostende-Veurne-Diksmuide

Cirkelstraat 8, 8400 Oostende

Medewerkers

Anneke Van Kerschaver

Coördinator

Klik om te tonen 059 55 40 51