Logo Skillz vzw

Skillz vzw

  • Deurne

Alle vacatures

Leer kinderen een website te bouwen

Kanunnik Davidlaan 15, 2500 Koningshooikt

Zin om kinderen de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert kinderen met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de week staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen Je begeleidt hen gedurende 3 uur/dag, max 12 kinderen, voor of namidd

Leer kinderen werken met Lego Mindstorms

Kanunnik Davidlaan 15, 2500 Koningshooikt

Zin om kinderen de wondere wereld van robots te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren werken met Lego Mindstorms. Je hebt kennis van Lego Mindstorms en leert de kinderen hoe de robot te laten bewegen en te reageren op verschillende commando's Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen Gedurende 3 uur tussen 9.00 en 16.15 werk je met een groep van max 8 kinderen

Kinderen leren programmeren met Scratch

Kanunnik Davidlaan 15, 2500 Koningshooikt

Zin om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen. Week van 13/8, 4 dagen (niet op 15/8) van 9 tot 16.15. Er zijn 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen.

Lesgever Fietsherstel

Ter Rivierenlaan 103, 2100 Deurne

Je geeft lessen fietsherstel aan kinderen tussen 16u in 17u in de school. De kinderen nemen hun fiets mee en krijgen een herstel pakket van ons. De lessen zijn reeds uitgeschreven. Je leert de kinderen van 10-12 jaar de kneepjes van het vak: remmen bijstellen, band plakken, licht controleren, lampje vervangen, ketting opleggen. stuur en zadel verhogen en verlagen. De basis technieken.

Administratieve hulp

Ter Rivierenlaan 103, 2100 Deurne

Je helpt met de administratie van onze vzw. Bijhouden en klasseren van facturen, contracten met de vrijwilligers, etc. Je organiseert mee de lessenroosters van onze monitoren en lesgevers. Je communiceert met de lesgevers, monitoren, scholen en ouders van kinderen waar nodig. Qua tijd verwachten we een paar uurtjes per week. Dit werk valt binnen de nieuwe bijklus wetgeving.

Bij Skillz vzw willen we kinderen en jongeren kennis laten maken of zich verdiepen in bepaalde vaardigheden die nuttig zijn en hen helpen bij het zoeken naar hun passie. Te veel volwassenen vandaag zijn niet gelukkig in hun job, we trachten onze kinderen vroeg te leren op zoek te gaan naar wat hen echt boeit en energie geeft!

Thema's

  • Educatie Educatie
  • Technologie Technologie
  • Jongeren Jongeren

Mijn vestiging

Skillz vzw

Ter Rivierenlaan 103, 2100 Deurne

Medewerkers

Hilde Keuppens

mede oprichter

Klik om te tonen 0478974290