Logo Katrinahome vzw

Katrinahome vzw

  • Hoboken

Alle vacatures

wandelvrijwilliger

De Stappe 35, 2640 MORTSEL

Voor 2 bewoners van de Stappe zijn wij op zoek enthousiaste vrijwilliger waarmee zij wekelijks fijne wandeling kunnen maken. Zij wandelen zeer graag en zijn daarom op zoek naar iemand die hen hierbij gezelschap houdt. Samen iets gaan drinken hoort ook bij deze activiteit. Dagen en uren kunnen besproken worden met de begeleiding.

Chauffeur maandagavond

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Voor enkele van onze bewoners zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur die hen op maandag avond 1x/2wekennaar Line Dance kan brengen. Deze activiteit vind plaats in zaal Moretus, Berkenrodelei 36, 2660 Hoboken en zal doorgaan van 19u tot 20u30. Het vervoer zou gebeuren met een auto of busje van de voorziening. Niet tijdens schoolvakanties.

wandel buddy

Vlaslaan 23-25, 2640 MORTSEL

Voor één van onze bewoners van de Vlaslaan zijn wij op zoek naar een dame waarmee zij wekelijks of om de twee weken een fijne wandeling kan maken. Zij wandelt zeer graag, maar met aangenaam gezelschap wordt dit nog leuker. Wandelt u graag en wil u hierbij gezelschap? dan zijn wij op zoek naar u.

jogvrijwilliger

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Eén van onze bewoners is zeer sportief, hij gaat wekelijks fietsen en tafeltennissen maar zou graag ook nog 1x per week gaan joggen. Dit lukt hem echter niet alleen en daarom zijn we op zoek die zijn sportieve passie met hem wil delen en er samen met hem 1x per week op uit trekt. Dit liefst tijdens de week en ’s avonds vanaf 4 uur. Ben je sportief en ben je een geoefende jogger?

naaivrijwilliger

Vlaslaan 23-25, 2640 MORTSEL

Voor onze woning, De Vlaslaan, zijn wij op zoek naar een naai- en herstelvrijwilliger. De bedoeling is dat u 1x per maand langskomt in de voorziening om herstel werken uit te voeren. Dit kan van alles zijn: knopen aanzetten, een nieuwe zoom, gaatjes dichtmaken in kleding, een rits inzetten, broek korter maken etc.

Buddy voor uitstap

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Voor één van onze bewoners zijn we op zoek naar een vrijwilliger die op regelmatige basis een gezellige uitstap wil doen ( bvb iets gaan drinken, naar een musea, naar de bib….). Dit zou 1x per maand kunnen doorgaan.. Uren en dagen kunnen besproken worden met de begeleiding van deze bewoner. Deze activiteit wordt niet vergoed, maar je krijgt er heel veel dankbaarheid en vriendschap van onze bew

Chauffeur op zaterdag

Vlaslaan 23-25, 2640 MORTSEL

Voor 2 bewoners van de Vlaslaan zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur die hen elke zaterdag naar de juniors (Sport en ontspanning voor personen met een mentale beperking) kan brengen. Deze activiteit gaat elke week door op zaterdagvoormiddag op den Bosuil. Vervoer Vlaslaan – Bosuil: vertrek om 9u40 en Vervoer Bosuil – Vlaslaan: vertrek om 12u15 Rijdt u graag met de auto? mail ons.

tuinvrijwilligers

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Houdt u van bloemetjes, geniet u ervan om groenten te planten en te oogsten, bomen te snoeien en kan u dit thuis niet doen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een hele grote tuin en dat zorgt in de lente en in de zomer wel eens voor veel werk. Om dit werk voor de gebruikers en begeleiders te verlichten zijn we op zoek naar een team van enthousiaste tuinvrijwilligers.

Sinds 1977 organiseren we ondersteuning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Vandaag zijn we op verschillende locaties actief in de regio Hoboken-Mortsel-Vremde. Katrinahome biedt jou, een volwassene met een verstandelijke beperking kwalitatieve ondersteuning in dagbesteding en wonen aan. Daarbij gaan we voor warme zorg en kleinschaligheid. Jij staat hierbij centraal. Zo kan jij optimaal groeien in een inclusieve samenleving.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

Katrinahome vzw

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Medewerkers

Joyce Van Noten

vrijwilligerscoördinator

Klik om te tonen 03/820.91.80