Logo Antwerp Cricket Club

Antwerp Cricket Club

  • Antwerpen

Alle vacatures

Onderhoudspersoon

Floraliƫnlaan 99, 2020 ANTWERPEN

We zoeken iemand die mee kan helpen bij het onderhoud en verzorging van onze cafetaria en kleedkamers, zoals opruimen, vegen en dweilen. De persoon zal samenwerken met de onderhoudsverantwoordelijke die het werk zal verdelen en organiseren. De werkuren zijn zeer flexibel. We zoeken iemand die zich tot 6 uur per week kan engageren, gespreid over meerdere dagen.

Onderhoudspersoon

Floraliƫnlaan 99, 2020 ANTWERPEN

We zoeken iemand die mee kan helpen bij het onderhoud en verzorging van onze cafetaria en kleedkamers, zoals opruimen, vegen en dweilen. De werkuren zijn zeer flexibel. We zoeken iemand die zich tot 4 uur per week kan engageren, en deze uren kunnen gespreid worden over meerdere dagen.

Tuinman - veld onderhoud

Floraliƫnlaan 99, 2020 ANTWERPEN

We zoeken iemand die mee kan helpen bij het onderhoud en de verzorging van onze sportvelden, zoals het gras afrijden en de haag snoeien. Alle materiaal wordt voorzien door de club. De sportvelden hebben ongeveer de grootte van 3 voetbalvelden. De persoon zal samenwerken met de onderhoudsverantwoordelijke die het werk zal verdelen en organiseren. De werkuren zijn zeer flexibel.

Wij zijn de oudste cricket club in Vlaanderen met een concessie van stad Antwerpen. Wij zijn 125 jaar oud.

Thema's

  • Sport en Spel Sport en Spel

Mijn vestiging

Antwerp Cricket Club

Floraliƫnlaan 99, 2020 Antwerpen

Medewerkers

Dennis Newport

Voorzitter

Klik om te tonen 0468 22 68 29

Dennis Newport

Voorzitter

Klik om te tonen 0468 226829