Logo CAW de Kempen

CAW de Kempen

 • Herentals

Alle vacatures

Enthousiaste deskvrijwilliger

Hofkwartier 23, 2200 HERENTALS

Als deskmedewerkers zijn wij het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, zowel telefonisch als fysiek. We zoeken iemand met een luisterend oor waarbij de nodige discretie gepaard gaat. We zoeken een vrijwilliger die belang hecht aan sociaal contact en die zich ongeveer 1 dag per week kan vrij maken. Het is belangrijk om Nederlands te spreken en vlot met een computer te werken (basis).

Onthaalvrijwilliger voor de nieuwe welzijnscampus

stationstraat 80, 2300 TURNHOUT

We zijn op zoek naar….jou? Kan je je een halve dag (of meer) per week vrijmaken om aanwezig te zijn in de onthaalruimte ? Sta je open voor mensen met verschillende culturen en achtergronden? Ga je graag in contact met mensen? Geeft het je voldoening om een luisterend oor te bieden aan anderen? Hou je van gezellige drukte? Ben je ook graag praktisch bezig? Wil je mee bouwen aan de concret

CAW De Kempen zoekt vrijwilligers slachtofferhulp

Hofkwartier 23, 2200 HERENTALS

CAW De Kempen biedt ondersteuning aan slachtoffers, betrokkenen en getuigen van een misdrijf of verkeersongeval. Deze ondersteuning gebeurt door beroepskrachten, maar ook door VRIJWILLIGERS. VRIJWILLIGERS die tijd en aandacht vrijmaken om anderen te ondersteunen, slachtoffers te helpen om het geschonden vertrouwen in de maatschappij te herstellen. Voel jij je geroepen om onze ploeg te versterken?

begeleider livingmoment vrouwen gevangenis Hoogstr

Gelmelstraat 131, 2320 HOOGSTRATEN

In de gevangenis organiseren we, 2-wekelijks op maandagavond, een ontspannen en vrijblijvend livingmoment op de vrouwenafdeling.Tijdens dit moment doen we verschillende activiteiten: sport en spel, koken, creatief bezig zijn, . Hiervoor zoeken we een gemotiveerde vrijwilliger die een groep kan enthousiasmeren. Je moet beschikken over een bewijs van goed gedrag en zeden.

Ready to Hub

Stationstraat 80 bus 3, 2300 TURNHOUT

Hub's zijn noodwoningen over heel de Kempen. Mensen die dakloos zijn of uit moeilijk woonsituaties komen kunnen er terecht voor zes maanden. Hierbij worden ze ondersteund door Hubby's.

Maak Saar woonklaar

Stationstraat 80 bus 3, 2300 Turnhout

Wooncoachen, dat zijn vrijwilligers met pit! Ze ondersteunen medeburgers in de Kempen met allerlei woonproblemen: - Ondersteuning bij verhuis - Ondersteuning bij tuinonderhoud of huishouden - Administratieve ondersteuning - Van een huis een (t)huis maken - Een luisterend oor bieden - Een brug bouwen tussen cliënt en netwerk - Ondersteunen bij zoektocht nieuwe woonst

Creatief met weinig

Steenweg op Wortel 1, 2330 MERKSPLAS

1 keer per maand is er een crea-avond waar gedetineerden in groep aan deelnemen. Hiervoor zoeken we een gemotiveerde vrijwilliger die zijn creativiteit wil laten botvieren. Je houdt van sociaal contact en ziet het zitten om voor een groep te staan. je woont in de regio Turnhout een blanco bewijs van goed gedrag en zeden

CAW De Kempen is een welzijnsorganisatie werkzaam in de 27 gemeenten van arrondissement Turnhout. Wij hebben reeds enkele jaren een zeer uitgebreide vrijwilligerswerking.

Thema's

 • Administratie Administratie
 • Handig Handig
 • Denken Denken
 • Communicatie Communicatie
 • Financieel Financieel
 • Organiseren Organiseren
 • Armoede Armoede
 • Hulpverlening Hulpverlening
 • Jongeren Jongeren
 • Multicultureel Multicultureel
 • Vluchtelingen Vluchtelingen

Mijn vestiging

CAW de Kempen

Hofkwartier 23, 2200 Herentals

Medewerkers

Johan Van Baekel

stafmedewerker

Klik om te tonen 0479896077

Anke Ceulemans

Vrijwilligerscoördinator Desk

Klik om te tonen 014/21 08 08

Hanne Laenen

vrijwilligerscoördinator Justitieel Welzijnswerk Turnhout

Klik om te tonen 014/43 80 88

Marijke Hamael

vrijwilligerscoördinator Justitieel Welzijnswerk Turnhout

Klik om te tonen 014 43 80 88

Samija Zagoudi

Vrijwilligerscoordinator

Klik om te tonen 0485 28 23 86

Monique Sourbron

vrijwilligerscoördinator

Klik om te tonen 0470/101.705

Liesbeth Beukeleirs

vrijwilligerscoördinator welzijnsonthaal

Klik om te tonen 014 47 11 00