Logo CM oppas aan huis Zuid-West-Vlaanderen

CM oppas aan huis Zuid-West-Vlaanderen

  • Kortrijk

Alle vacatures

Nachtoppas laat mensen langer thuis wonen

8560 gullegem

Maximaal 2 nachten per week inslapen bij een oudere dame tijdens de winterperiode. Ben je vlot met oudere mensen? Ben je bereid om 's nachts op te staan als het nodig is? Ervaring in de zorgsector is een meerwaarde maar niet vereist.

Naschoolse oppas bij kind met autisme

8900 Brielen

* Als vrijwilliger kan je goed overleg met kinderen (ervaring met kinderen met autisme is een pluspunt). * je kan zelfstandig werken * je bent rustig en hebt een goed inlevingsvermogen * je bent beschikbaar op di-do en/of vrij van 16-18u * je neemt een aantal kleine taken op: begeleiding maaltijd, hulp bij vrijetijdsactiviteiten ...

Zorgvrijwilliger transfers en maaltijdbegeleiding

Wallaysplein, 8560 Wevelgem

Je bent beschikbaar op dinsdag van 's morgens tot kort na de middag. Je staat in voor een aantal kleine zorgtaken zoals: verplaatsing van bed naar toilet, opwarmen en klaarzetten eten... Ondertussen ben je het luisterend oor.

Begeleiding 20-jarige te voet over 800 m Waregem

8790 WAREGEM

Een 20-jarige jongen met een NAH (niet-aangeboren hersenletsel) zoekt iemand om hem te voet te begeleiden van en naar zijn vakantiejob over een afstand van 800 m in Waregem. Dit 2X per dag - om 11u30 en om 20u. Zijn korte termijngeheugen is aangetast en ook zijn oriëntatievermogen.

Nachtoppas bij psychisch kwetsbare mama en zoontje

8790 waregem

Je bent vlot met kinderen en laat je niet gemakkelijk uit je lood slaan. Je bent discreet en kan goed luisteren. Ervaring met psychisch kwetsbare personen en/of kinderen is een pluspunt. Je Kan zelfstandig werken? J e ziet het zitten om een aantal kleine zorgtaken op te nemen (maaltijdbegeleiding, activiteiten met zoontje van 10j) Je bent beschikbaar van vrijdag avond tot zaterdag ochtend

bewegingsvrijwilliger bij 20er met zware beperking

8500 Kortijk

Als vrijwilliger kan je goed overleg met iemand met een fysieke en mentale beperking (of bereid ervaring op te doen). Je gaat een sportieve uitdaging niet uit de weg: * besturen rolstoelfiets * samen boodschappen doen * zwemmen Je bent bereid een aantal kleine zorgtaken op te nemen. Discretie vind je belangrijk. Notie van muziek is een pluspunt. Je kan zelfstandig werken.

Nachtoppas bij kwikke 90-er

8902 Zillebeke

Maximaal 2 nachten per week inslapen bij een oudere dame tijdens de winterperiode. Ben je vlot met oudere mensen? Ben je bereid om 's nachts op te staan als het nodig is? Ervaring is niet vereist.

Oppas geeft je energie

8900 Ieper

Als vrijwilliger doe je oppas bij mensen thuis. Begeleid mensen tijdens hun verplaatsing. Maak een praatje. Zoek samen met hen naar een aangename vrijetijdsbesteding. Slaap in bij mensen die niet alleen kunnen zijn 's nachts. Als vrijwilliger kies je volgens jouw talent wat bij jou past.

Oppas aan huis voor zieken en voor mensen met een beperking (sociaal, fysiek, mentaal).Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Thema's

  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Handicap Handicap
  • Jongeren Jongeren
  • Kinderen Kinderen
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

CM oppas aan huis Zuid-West-Vlaanderen

Beneluxpark 22, 8500 Kortrijk

Medewerkers

Veerle Degroote

Medewerker CM oppas aan huis Zuid-West-Vlaanderen

Klik om te tonen 056/52.66.00

Kris Demuynck

CM medewerker oppas aan huis (arrondissement Kortrijk)

Klik om te tonen 056/52.66.00

Veerle Degroote

CM Medewerker oppas aan huis (arrondissement Ieper-Wevelgem)

Klik om te tonen 056/52.66.00

Veerle Degroote

CM Medewerker oppas aan huis (arrondissement Ieper-Wevelgem)

Klik om te tonen 056/52.66.00

Veerle Degroote

CM Medewerker oppas aan huis (arrondissement Ieper-Wevelgem)

Klik om te tonen 056/52.66.00