Logo Lidoa

Lidoa

  • Hasselt

Alle vacatures

Gezelschap voor Luc

3500 Hasselt

Luc uit Hasselt is 59 jaar. Hij heeft een mentale handicap en een lichte vorm van autisme. Luc heeft ’s ochtends toezicht/gezelschap nodig om te zorgen dat hij een gezond onbijt neemt voor hij naar zijn werk vertrekt (7u30-8u30). Ook ’s avonds na zijn werk is er gezelschap nodig van 16u30 tot 18u00. Graag minstens 1 keer per week en vooral voor de avonduren. Meerdere vrijwilligers zijn welkom.

Oppas voor Maysa

3740 Bilzen

Maysa uit Bilzen is 10 jaar. Maysa heeft een mentale handicap (verstandelijk 2,5-3 jaar) en epilepsie (nachtelijke aanvallen). Maysa houdt van muziek, zwemmen, fietsen op de driewieler, spelen met de tablet. Haar mama zoekt een oppas voor Maysa (aankleden, medicatie, spelen) en haar zusje voor tijdens de vakanties van 7u45 tot 13u15. Ze kan haar werkuren laten aanpassen moest dit te vroeg zijn.

Gezelschap voor Linda

3550 heusden-zolder

Linda uit Heusden-Zolder is 55 jaar. Ze heeft een mentale handicap en houdt van bioscoop, iets drinken, kienen, naar de markt gaan, knutselen en petanquen. Linda zoekt iemand die om de 2 weken (tijdens de week vanaf 14u00) iets met haar wilt gaan drinken, een luisterend oor bieden, eens naar de markt gaan, kienen, samen activiteiten doen. Graag een vrouwelijke leeftijdsgenoot. (nr 1310)

Uitstap met Yarne

3690 Zutendaal

Yarne uit Zutendaal is 12 jaar. Hij heeft een fysieke en mentale handicap. Yarne kan niet zo lang stappen dus bij langere afstanden heeft hij een rolstoel nodig. Hij houdt van paardrijden en bewegingsturnen. Yarne zoekt iemand die één keer per maand in het weekend of in de vakantie een activiteit wil doen bijvoorbeeld wandelen of iets gaan drinken. (nr 1371)

Assistentie voor Frank

3700 Tongeren

Frank uit Tongeren is 60 jaar. Hij heeft MS en COPD. Frank zoekt een assistent die communicatief sterk is en hem tijdens het weekend als zijn kinderen thuis zijn kan bijstaan bij de dagelijkse bezigheden. Hij heeft elk weekend iemand nodig van 11u tot 17u(nr 1288)

Oppas voor Hannelore

3700 Tongeren

Hannelore uit Tongeren is 10 jaar. Ze heeft ASS en epilepsie. Hannelore houdt van zwemmen, moppen vertellen, koken en bakken. Wil jij eens met haar op woensdagnamiddag of zaterdag koken en bakken, gaan zwemmen, knutselen, gaan fietsen of een ijsje eten? Haar mama kan eventueel voor vervoer zorgen. Graag een vrouw (nr 1337)

Naar de markt met Rosita

3700 Tongeren

Rosita uit Tongeren is 42 jaar. Ze heeft een matig (grens ernstig ) verstandelijke handicap. Haar alleenstaande mama zoekt iemand om op donderdag met Rosita naar de markt te gaan van 8u30 tot 12u. Rosita heeft haar vaste route die ze elke week volgt , maar ze zou het fijn vinden om dit met iemand te doen. Ze houdt ervan om kleine taakjes te doen als iemand haar aanstuurt. (nr 1317)

Auti-coach voor Leen

3545 Halen

Leen uit Halen is 22 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap en ASS. Leen is sportief en een bezige bij. Ze is goed met dieren en zeer muzikaal. Ze houdt van gezelschapsspelletjes. Leen heeft moeite met verandering. Ze zoekt een auti-coach. Het is belangrijk dat de vrijwilliger duidelijk is en op tijd komt. Hij of zij moet Leen leren de gsm gebruiken, openbaar vervoer nemen... (nr 1297)

Daniel uit Tongeren

3700 Tongeren

Daniël uit Tongeren is 9 jaar. Hij heeft een ernstig verstandelijke handicap. Daniël is niet zindelijk en heeft geen taalontwikkeling. Hij houdt van water, muziek en tekenfilms kijken. Zijn ouders zoeken iemand die met hem wilt spelen, wandelen of fietsen op woensdag van 13u tot 17u en 1x maand op zaterdagavond. Tijdens de vakantie eventueel twee dagen per week. (nr 1380)

Koffiemaatje voor Kristien

3980 Tessenderlo

Kristien uit Tessenderlo is 52 jaar Ze is fysiek beperkt. Ze zoekt een leeftijdsgenoot die 1 x per maand in de namiddag een tas koffie met haar wil gaan drinken. Ze houdt niet van drukke plekken.

Oppas voor Jochen en Yanaika

3800 Zepperen

Jochen, 9 jaar en Yannaika,5 jaar uit Zepperen hebben ASS. Ze houden van koken, spelletjes, paardrijden en dansen. Hun mama zoekt iemand die op woensdagnamiddag en tijdens vakanties ( 1 x per week) op hen kan passen vanaf 25 jaar(nr 1315)

Vervoer voor Mia

3870 Heers

Mia uit Heers is 3 jaar. Ze heeft autisme met een normale intelligentie. Haar ouders zoeken iemand die haar 2 of 3 dagen per week tijdens de middagpauze van haar school naar de kinderopvang wil brengen (beide in Sint-Truiden) Heel sporadisch zou er ook gevraagd kunnen worden om een avond op haar te passen (vanaf 18u) maar de hoofdtaak is het vervoer van de school naar de kinderopvang.(nr 1216)

Bijles en uitstap voor Musawwira

3800 Sint-Truiden

Musawwira uit Sint-Truiden is 17 jaar. Ze heeft een fysieke en een mentale handicap. Musawwira zit in een rolstoel en haar rechterarm functioneert minder. Ze is heel gevoelig en heeft iets meer uitleg nodig. Ze kan goed met de computer werken. Haar mama zoekt iemand die Musawwira bijles kan geven: rekenen, schrijven, koken (van 18u tot 21u en iemand die met haar wil knutselen, zwemmen. (nr 1383)

Oppas voor Cedric

3770 Riemst

Cédric uit Herderen (Riemst) is 8 jaar. Hij heeft het syndroom van Down. Het gezin zoekt in het weekend occasioneel een oppas voor Cédric en zijn oudere broer. Ze zoeken een vrijwilliger om tijdens schoolvakanties mee te gaan naar de speelpleinwerking in Herderen en /of andere activiteiten in de vakanties of schoolvrije dagen te doen. (nr 1208)

Oppas voor Bryan

3910 Neerpelt

Bryan uit Neerpelt is 16 jaar. Hij heeft ASS. Bryan is slim maar sociaal zwakker. Bryan praat graag over voetbal of politiek en kijkt graag naar het nieuws. Hij zoekt iemand die op zaterdagnamiddag en/of avond met hem wil gamen, wandelen of zwemmen tussen 13u en 21u Bijkomend heeft hij iemand nodig die hem 's ochtends een half uurtje gezelschap kan houden tot de schoolbus hem oppikt (nr 1367)

Uitstap met Michael

3670 Meeuwen-Gruitrode

Michaël uit Meeuwen-Gruitrode is 29 jaar . Hij heeft een mentale handicap en gedragsproblemen. Michaël houdt van voetbal en playstation. Hij zoekt iemand om wekelijks (op een weekdag) van 14u00 tot 18u00 iets te gaan bezoeken, naar de film te gaan, te voetballen (nr 1399)

Vervoer voor Debby

3630 Maasmechelen

Debby uit Boorsem is 26 jaar. Ze heeft Asperger. Ze is intelligent, maar praat enkel met iemand als er een klik is Debby zoekt iemand die voor vervoer van en naar de zorghoeve kan zorgen ( 3 x per week om 8u30. ) Ze zoekt iemand die thuis af en toe een activiteit met haar wil doen. Graag een vrouw tussen de 25 en de 40 jaar. ( nr 1272)

Uitstap met Gaby

3630 Maasmechelen

Gaby uit Maasmechlen is 53 jaar. Zij heeft een matig mentale handicap met een vermoeden van jongdementie. Gaby is zorgzaam, vriendelijk en humoristisch maar door haar handicap is het nodig dat je kordaat bent om goed te kunnen samenwerken. Ze houdt van koken en breien. Gaby zoekt iemand die met haar op uitstap wil (kapper, winkelen, koffie drinken) Liefst in de namidda)g van 13u tot 17u(nr 1314

Oppas voor Nur

3630 Maasmechelen

Nur uit Maasmechelen is 12 jaar. Ze heeft een matig verstandelijke handicap en ASS. Nur is heel creatief met klei. Haar ouders zoeken iemand die om de 2 weken op woensdagnamiddag met Nur wil spelen of met haar iets wil gaan drinken. Graag een vrouw met ervaring (nr 1385)

Gezelschap voor Chantal

3630 Maasmechelen

Chantal uit Maasmechelen is 60 jaar en verblijft in mané. Ze heeft een hersenbloeding gehad en is daardoor mentaal en lichamelijk beperkt. Ze kan wel stappen en praten. Chantal houdt van talen leren en tekenen. Ze zoekt een vrijwilliger die 1 keer per week met haar taalspelletjes wil doen of met haar wil tekenen. (nr 1411)

Japans voor Erik

3630 Maasmechelen

Erik uit Maasmechelen is 25 jaar. Hij heeft een licht mentale handicap en autisme. Erik houdt van gamen, paardrijden, yoga, lezen, uitslapen. Hij zoekt iemand die hem de basis van de Japanse taal kan bijbrengen op een trage manier(nr 1407)

Uitstap met Geert

3680 Opoeteren

Geert uit Maaseik (Opoeteren) is 35 jaar. Hij heeft een matig mentale en fysieke handicap: hij zit in een elektrische rolwagen. Praten gaat via Ja/neen vragen. Hij gaat graag naar de cinema, stand -up comedy, hij bowlt graag. Graag zou hij deze dingen 1x per maand doen. Best iemand die ervaring heeft met sondevoeding, eventueel toilethulp (nr 1213)

Uitstap met Ronny

3680 Maaseik

Ronny uit Maaseik is 58 jaar. Hij heeft het syndroom van Down en autistieforme kernmerken. Ronny zoekt iemand die met hem activiteiten in zijn vrije tijd wil doen (duofietsen, wandelen, ping-pong, dansen , optredens. Momenten zijn samen te bespreken. Liefst tijdens de week. Meerdere vrijwilligers zijn welkom

Uitstap met Esther

3920 Lommel

Esther uit Lommel is 47 jaar. Ze heeft een niet-aangeboren hersenletsel waardoor ze in de rolstoel zit. Ze kan wel korte stukken wandelen. Esther zoekt iemand uit haar omgeving die tijdens de week of het weekend met haar eens wil gaan winkelen, naar de bibliotheek gaan. Graag een persoon tussen 25 en 50 jaar

Uitstap met Sandra

3970 Leopoldsburg

Sandra uit Leopoldsburg is 50 jaar. Ze heeft een licht verstandelijke handicap. Sandra houdt van legpuzzels, handwerk (breien, haken), winkelen een koffie gaan drinken. Ze zoekt iemand die met haar iets wil gaan drinken of winkelen. Sandra zou dit liefst doen tijdens de week na 16u of eventueel op zaterdag (nr 1390)

Uitstap met Belinda

3620 Lanaken

Belinda uit Lanaken is 30 jaar. Ze heeft een fysieke handicap. Belinda zoekt iemand die haar wil vergezellen naar activiteiten in haar vrije tijd zowel binnen als buitenshuis. Ze wil ook graag leren koken. Belinda zoekt vooral meer sociale contacten en jij kan daarbij helpen. Het is fijn als je zelf initiatief durft te nemen om op uitstap te gaan of activiteiten te bedenken. (1291)

Vissen met Marino

3720 Kortessem

Marino uit Kortessem is 53 jaar. Hij heeft een fysieke handicap (rolstoelgebonden) en afasie. Marino is zelfverzekerd , sociaal en humoristisch. Hij zoekt iemand die op maandagnamiddag van 13u tot 16u met hem wil gaan vissen. Je mag zijn aangepaste wagen gebruiken.Liefst een man. (nr 1358)

Uitstap met Damien

3720 Kortessem

Damien uit Kortessem is 15 jaar. Hij heeft het Syndroom van Down. Hij zoekt iemand om 1 keer per maand een uitstap te maken en iemand die op hem wil passen. Hij houdt van voetballen, kleuren en naar de film gaan. Graag een man vanaf 22 jaar. (nr 1253)

Oppas voor Seppe

3640 Kinrooi

Seppe uit Kinrooi is 6 jaar. Hij heeft ASS. Seppe is hoogbegaafd en kan zelf geen spelletjes bedenken om vrije momenten in te vullen. Daarom is de middagpauze op school een moeilijk moment voor hem. Zijn ouders zoeken iemand die hem tijdens de pauze (12u tot 13u10) van school kan halen, thuis met hem wat activiteiten doen en hem dan terugbrengen. Hij houdt van Knutselen, bouwen, bakken, (nr 1378)

Uitstap met Adem

3530 Houthalen-helchteren

Adem uit Houthalen is 26. Ze heeft een matig verstandelijke handicap en maakt soms psychoses door. Adem zoekt minstens wekelijks iemand om samen iets te doen: wandelen, workshop, ergens naartoe gaan. Hij zou dit graag doen tijdens de week in de namiddag, tijdens de vakanties en af en toe 's avonds of in het weekend. Liefst een man. (nr 1134)

Oppas voor Estelle

3730 Hoeselt

Estelle uit Hoeselt is 14 jaar. Ze heeft een mentale handicap. Haar verstandelijke leeftijd is 1,5 jaar. Estelle is zeer sociaal, knuffelt graag, is altijd vrolijk, nooit agressief en heeft een hele mooie lach. Ze kent geen gevaar, zit in een rolstoel, praat niet en is niet zindelijk. Haar mama zoekt een extra vrijwilliger die ervaring heeft met epilepsie, dit is zeer belangrijk. (nr 1402)

Oppas voor Joel

3540 Herk-De-Stad

Joël uit Schakkebroek is 41 jara. Hij heeft een meervoudige handicap, een verstandelijke leeftijd van 2,5 en ASS. Joël houdt van buiten wandelen, sorteren op kleur en clickblokjes. Wil jij één keer per week van 13u tot 17u met hem naar de kinderboerderij te gaan of naar het dagcentrum 't Weyerke om activiteiten met hem te doen. Joël heeft een vrijwilliger nodig met ervaring. (nr 1281)

Voetbal met Bart

3940 Hechtel-Eksel

Bart uit Hechtel-Eksel is een man van 40 met een licht verstandelijke beperking en een open gehemelte waardoor hij moeilijk praat. Hij gaat graag naar het voetbal. (Standard) en zoekt iemand om met hem mee te gaan, maximum twee keer per maand. Hij gaat met de fanbus die in Leopooldsburg vertrekt en geraakt tot daar en terug. Ook is het zijn droom om ooit naar Tommorowland te gaan (nr 1191)

Stadsbezoek met Jean-Marie

Rederijkersstraat, 3500 Hasselt

Jean-Marie is 69, hij woont in Hasselt en heeft een licht verstandelijke handicap. Hij zoekt 1 keer per maand iemand die hem wil vergezellen op zijn uitstappen. Hij wil graag steden bezoek zoals luik.. Met de trein of met de auto. Je zou hem als vrijwilliger gewoon moeten volgen. Hij valt wel gemakkelijk dus daar let je best op. Hij heeft iemand nodig met wat gezag (nr 1234E )

Oppas voor Morrane

3600 Genk

Morrane uit Genk is 8 jaar. Ze is doof (cochleair implantaat) , heeft ASS en een mentale achterstand. Ze houdt van snoezelen, stoeien en rondlopen. Haar mama zoekt regelmatig een oppas voor haar en haar broer Maxime (9 jaar) op vrijdag of zaterdagavond vanaf 19u. Graag een vrouw met een auto (nr 1330k)

Oppas voor Jason

3500 Hasselt

Jason uit Hasselt (Kuringen) is 13. Hij heeft autisme en houdt van BMX, tekenen, pc spelletjes, vissen, kampen bouwen, . Er is een zusje van 10. De ouders zoeken af en toe in het weekend iemand om op de twee kinderen te passen op een avond tot vrij laat( nr 1240K)

Uitstap met Ozan

3500 Hasselt

Ozan uit Hasselt is 13 jaar. Hij heeft een verstandelijke handicap. Ozan zoekt iemand die 1 x per week met ham wil gaan zwemmen, naar een pretpark gaan, naar de film (tijdens het weekend of in schoolvakanties) (nr 1328E)

Uitstap met Tom

3511 Kuringen

Tom uit Kuringen is 35 jaar. Hij heeft een motorische handicap, is moeilijk verstaanbaar en zit in een rolstoel. Tom zoekt iemand die met hem op de computer wil werken en die wekelijks uitstapjes met hem wil maken met zijn aangepaste wagen (nr 1347)

Oppas voor Finn

3500 Hasselt

Finn uit Hasselt is 5 jaar. Hij heeft een stofwisselingsziekte waardoor hij fysiek en mentaal te vergelijken is met een baby van 3 maanden. Finn speelt en knuffelt graag en is altijd goedgezind. Zijn mama zoekt iemand met ervaring en met kennis van verpleging die op zaterdag op hem wil passen van 14u00 tot 20u00. Tweewekelijks of wekelijks

Zwemmen en fietsen met Daan

3511 Kuringen

Daan uit Tuilt-Kuringen is 16 jaar. Hij heeft autisme en ADHD. Daan houdt van fietsen en muziek. Hij kijkt ook graag naar filmpjes op youtube en is zeer geïnteresseerd in Egypte. Daan zoekt iemand die om de twee weken op zaterdag activiteiten met hem wil doen ( bijvoorbeeld gaan fietsen, zwemmen... (nr 1391)

Fitness en opvang voor Wouter

3500 Hasselt

Wouter uit Hasselt is 24 jaar. Hij heeft het syndroom van Down. Wouter is erg leergierig, heeft veel plannen en dromen, houdt van muziek en is creatief. Hij zoekt iemand die wekelijks met hem naar fitness wil gaan, boodschappen doen en kleine maaltijden bereiden. Hij heeft wekelijks op vaste tijdstippen hulp nodig voor vervoer naar activiteiten zoals naar fitness en opvang aan huis. (nr. 1409)

Uitstap met Emmanuel

3930 Hamont-Achel

Emanuel uit Hamont-Achel is 28. Hij is verstandelijk beperkt, maar verbaal sterk,fitnesst, bowlt en DJ't graag. Hij is behulpzaam en goed met zijn handen. Hij zoekt iemand die af en toe met hem meegaat naar festivals, eens gaan bowlen, iets drinken, naar cinema of op stap gaat. Liefst iemand jonger(tot 35 jaar ongeveer) (nr 1166)

Uitstap met Jens

3930 Achel

Jens uit Achel is 4 jaar. Hij heeft een ontwikkelingsachterstand. Jens is verbaal heel beperkt, maar maakt zich duidelijk met lichaamstaal en klanken. Hij houdt van voetballen, zwemmen en klimmen. Jens is heel sociaal en heeft een sterke wil. Hij zoekt iemand die op zaterdag en in vakanties met hem activiteiten wil doen zoals naar het zwembad gaan, naar de speeltuin.... (nr 1356)

Oppas voor Quintin

3945 Ham

Quintin uit Ham is 8 jaar. Hij heeft een meervoudige handicap door een CVA bij de geboorte en het syndroom van West (epilepsie maar onder controle). Quintin stapt heel goed. Zijn rechterhand kan hij minder goed gebruiken en kan zich verbaal niet goed uitdrukken. Zijn ouders zoeken iemand die hem 's morgens zijn ontbijt kan geven, aankleden. Op woensdag en donderdag van 06u30 tot 07u45 (nr 1329)

Auti-coach voor Leen

3545 Halen

Leen uit Halen is 22 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap en ASS. Leen is sportief en een bezige bij. Ze is goed met dieren en zeer muzikaal. Ze houdt van gezelschapsspelletjes. Leen heeft moeite met verandering. Ze zoekt een auti-coach. Het is belangrijk dat de vrijwilliger duidelijk is en op tijd komt. Hij of zij moet Leen leren de gsm gebruiken, openbaar vervoer nemen... (nr 1297)

Oppas voor Domenico

3600 Genk

Domenico uit Genk is 9 jaar. Hij heeft een verstandelijke beperking, autisme en is slechthorend. Domenico houdt van TV kijken, auto's, muziek en draaiende dingen. Zijn ouders zoeken voor hem een avondoppas voor tijdens het schooljaar en iemand voor overdag tijdens de schoolvakanties op sporadische basis. Ze verkiezen een een vrouw ( nr 1296)

Oppas voor Morrane

3600 Genk

Morrane uit Genk is 8 jaar. Ze is doof (cochleair implantaat) , heeft ASS en een mentale achterstand. Ze houdt van snoezelen, stoeien en rondlopen. Haar mama zoekt regelmatig een oppas voor haar en haar broer Maxime (9 jaar) op vrijdag of zaterdagavond vanaf 19u. Graag een vrouw met een auto (nr 1330k)

Gezelschap voor Franco

3600 Genk

Franco uit Genk is 24 jaar. Hij heeft een fysieke handicap en zit in een rolstoel. Franco heeft hulp nodig bij alles ( eten, toiletbezoek en andere afhankelijk van de activiteit) Hij zoekt iemand die maandelijks met hem een activiteit wil doen thuis of buitenshuis. Franco houdt van spelen op de play station en voetbal kijken. Graag een man tussen 18 en 50 jaar. (nr 1305)

Uitstap met Warre

3830 Wellen

Warre uit Wellen is 17 jaar. Hij heeft een licht mentale handicap en ASS. Warre zoekt iemand die af en toe met hem op uitstap wilt gaan met de trein, hem wat huishoudelijke taken aanleert of samen met hem wilt gaan wandelen. (nr 1405)

Sporten met Nicoleta

3590 Diepenbeek

Nicoleta uit Diepenbeek is 33 jaar. Ze heeft een matig verstandelijke handicap met een verstandelijke leeftijd tussen 4 en 8 jaar, een hechtingsstoornis en PTSS. Ze heeft ook een amputatie van de rechterhand ondergaan. Nicoleta is heel sportief en houdt van fitness, wandelen, fietsen en dansen. Nicoleta zoekt iemand om mee te gaan sporten, wandelen, fietsen of spelen ( nr 1270)

Oppas voor Bjorn

3590 Diepenbeek

Björn uit Diepenbeek is 15 jaar. Hij heeft een fysieke en een mentale handicap. Hij speelt graag met grote legoblokken , autootjes en boekjes. Hij knuffelt graag en is aanhankelijk. Björn houdt ervan om met de tandem te fietsen, te gaan winkelen, zwemmen of wandelen. wil jij één keer per maand op hem passen? Overdag 2-3 uurtjes of 's avonds(hij slaapt vanaf 18u). nr 1280)

Op stap met Patrick

3960 Bree

Patrick uit Bree is 55 jaar. Hij zoekt iemand om om mee te gaan biljarten, iets mee te gaan drinken, een uitstap te maken, naar een hobbybeurs te gaan, te gaan winkelen. Patrick heeft een niet-aangeboren hersenletsel en daardoor verminderd zicht, geheugen- en concentratieproblemen een verminderde mobiliteit omdat hij niet meer kan autorijden. Hij houdt van tuinieren, koken.. (nr 1269)

Tuinieren met Lars

3960 Tongerlo

Lars uit Bree (Tongerlo) is 8 jaar. Hij heeft een halfzijdige verlamming, visuele problemen, ASS en een licht mentale handicap. Lars is dol op tuinieren en weet goed hoe hij zijn vierkantemetertuin moet verzorgen. Hij heeft wel een extra paar handen nodig om de taken die hij niet zelf kan uitvoeren over te nemen. wil jij hem om de 2 weken of 1 keer per maand helpen op woensdagnamiddag of zondag ?

Oppas voor Lars

3950 Bocholt

Lars uit Bocholt is 17. Hij heeft autisme en een licht verstandelijke beperking. Lars kan niet altijd fantasie van werkelijkheid onderscheiden (MCDD) Hij houdt van Lego-Technic, voetbal, basket, wandelen, fietsen. Het is een vrolijke jongen, heeft veel sturing nodig, humor werkt goed bij hem. Lars vertoont wegloopgedrag. we zoeken iemand die hiermee om kan gaan. Er is oppas nodig in het weekend.

Oppas voor Louis-Henri

3740 Bilzen

Louis-Henri uit Bilzen is 5 jaar. Hij heeft een mentale handicap en ASS. Louis-Henri heeft één op één begeleiding nodig. Zijn ouders zoeken een oppas 1 x maand tijdens het weekend en/ of tijdens de week na 18u. De dag en het uur kan wisselen. Wil jij op Louis-Henri en zijn zusje passen ? (nr 1308E)

Oppas voor Dries

3740 Bilzen

Dries uit Bilzen is 7 jaar heeft een mentale handicap, autisme en een ontwikkelingsachterstand. Dries is een spring -in-'t veld die houdt van buiten spelen, wandelen, maar ook muziekclips, knutselen, spelletjes, pudding maken. Hij is een lieve jongen die veel aandacht vraagt maar veel liefde teruggeeft. Dries zoekt een oppas tijdens schoolvakanties ( enkele hele of halve dagen per vakantieweek)

Uitstap met Jeoffrey

3740 Bilzen

Jeoffrey juit Bilzen is 20 jaar. Hij is doof (cochleair implantaat) en heeft een mentale handicap, gedragsproblemen en ASS. Jeoffrey houdt van tuinwerk,voetbal, landbouw, film, terrasjes doen en fietsen. Zijn ouders zoeken iemand die dit samen met hem wil doen 1x / maand 's avonds van 19u tot 21u00 of een dag in het weekend van 14u tot 19u( nr 1398)

Zwemmen met Cris

3580 Beringen

Cris uit Paal (Beringen) is 31 jaar. Hij heeft een rechtse zijdelingse verlamming en kan niet praten. Cris is creatief, sociaal, behulpzaam, aanhankelijk, houdt van muziek (milk inc) Hij zoekt iemand die met hem wil gaan zwemmen, 1 keer per maand of om de 2 weken. Na verloop van tijd misschien ook andere activiteiten, samen te bespreken (nr 1165)

opvang en uitstap voor Joris

3580 Beringen

Joris uit Beringen is 29 jaar. Hij heeft het uiterlijk van een 10 a 12 jarige. Joris heeft een fysieke (scoliose) en verstandelijke handicap. Hij is vrij zelfstandig , loopt zonder hulpmiddelen, kan zichzelf wassen en spreekt goed. Zijn ouders zoeken een opvanggezin dat Joris 2 nachten per maand wil opvangen. Ook zoekt Joris iemand die 2 a 4 keer per maand een uitstap met hem wil maken.

Voor en na schoolopvang voor Christopher

3583 Paal

Christopher uit Paal is 14 jaar. Hij heeft ASS. Hij verstaat alles goed, maar kan zelf moeilijk praten. Hij is lief, goedlachs en heeft nood aan één op één begeleiding. Christopher houdt van muziek en paardrijden. Hij gaat naar het dagcentrum en wordt elke dag opgehaald maar zijn ouders kunnen hem omwille van het werk niet elke dag begeleiden tot aan de bus. (nr 1357)

Ondersteuning voor Marleen

3581 Beverlo

Marleen uit Beverlo is 60 jaar. Ze heeft een fysieke handicap waardoor ze rolstoelgebonden is. Door haar handicap krijgt Marleen elke avond tussen 22u30 en 23u30 krampen en is het nodig dat er dan iemand bij haar in huis is om haar uit deze verkramping te helpen. Omdat Marleen elke dag iemand nodig heeft , kan deze vraag ingevuld worden door verschillende vrijwilligers (nr 1389)

Nachtopvang voor Davinia

3570 Alken

Davinia uit Alken is 23 jaar. Ze heeft een mentale handicap. Ze zoekt iemand die op vrijdag en zaterdag bij haar wilt overnachten zodat ze niet alleen is. Haar stiefmoeder legt haar in bed. Jij zorgt voor passieve oppas(nr 1287)

Spelen met Keano

3440 Halle-Booienhoven

Keano uit Halle-Booienhoven (naast Sint-Truiden) is 6 jaar. Hij heeft ASS en een mentale handicap. Keano houdt van zwemmen, met de hondjes wandelen, naar de speeltuin gaan en korte gezelschapsspelletjes spelen. Zijn ouders zoeken iemand die dit op zondagnamiddag en tijdens schoolvakanties met hem wilt doen. ( nr 1394)

Oppas voor Tylwyt

3730 Hoeselt

Tylwyt uit uit Hoeselt is 16 jaar. Hij heeft een meervoudige handicap (ziekte van Bourneville, een mentale handicap en ASS). Tylwyt houdt van zwemmen, scouts, muziek luisteren en snoezelen. Hij zoekt iemand voor oppas in de namiddag en/of avond als zijn ouders weg zijn.(nr 1396)

Oppas voor Jasper

3590 Diepenbeek

Jasper uit Diepenbeek is 12 jaar. Hij heeft ADHD en DCD (Dyspraxie) . Jasper en zijn zusje (7 jaar) zoeken een oppas voor tijdens het weekend. Af en toe ook tijdens de week 's avonds of in de vakantie (nr 1416)

Hulp administratie voor Rolf

3700 Tongeren

Rolf uit Tongeren is 32. Hij heeft een mentale handicap en schizofrenie. Rolf zoekt iemand die hem kan helpen bij zijn administratie. De momenten zijn samen met de vrijwilliger af te spreken. Rolf heeft vlugger rust nodig en kan niet teveel prikkels verdragen. Hij is sociaal, tolerant en open. Het is nodig dat je langzaam praat zodat hij je beter begrijpt. (nr 1417)

LIDOA brengt personen met een handicap in Limburg in contact met vrijwilligers die oppas en assistentie bieden. LIDOA is een onderdeel van KVG Limburg, een organisatie van en voor personen met een handicap en hun omgeving.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

Lidoa

Rederijkersstraat 53, 3500 Hasselt

Medewerkers

Rebekka Holtzem

stafmedewerker

Klik om te tonen 011 23 22 04