Logo Brede Leeromgeving Project

Brede Leeromgeving Project

  • Merksem

Alle vacatures

hulp bij leren lezen/voorlezen

Borrewaterstraat 70, 2170 Merksem

Wil jij graag kinderen ondersteunen om te leren lezen? Wil jij hen een extra oefenkans bieden? Ben jij de Nederlandse taal voldoende machtig? Dan zoeken we jouw!

Spelletjes spelen in de klas

borrewaterstraat 70, 2170 Merksem

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die onze leerlingen leren een spel te spelen of hen daarin ondersteunen. Kinderen leren hieruit enorm veel leren. Het 'persoonlijk' contact en samen in interactie gaan met elkaar zijn van onschatbare waarde. Binnen onze school proberen we dan ook te zoeken naar gemotiveerde vrijwilligers die onze kinderen meer leermomenten hierin willen bieden.

Creatieve dame/heer gezocht!

Emiel lemineurstraat 72, 2170 Merksem

Personen die mee creatieve aan de slag gaan met ouders, buurtbewoners om materialen te ontwikkelen voor het voorschools bewegingsproject' vroeg bewegen, beter leren' We maken op maandag tijd voor volgende zaken regenbuizen, het stikken van pittenzakjes, sokpoppen,pompons, voelzakjes, hoepels, ontdekflesjes ect... Kan jij een groep mee sturen om creatief aan de slag te gaan met materialen?

opsteller-onthaalfunctie

Emiel lemineurstraat 72, 2170 Merksem

Wij zijn nog op zoek naar een vrijwilliger die samen met een bewegingscoach elke maandag vanaf 8.15 u (uitsluitend vakantieperiodes) een bewegingslandschap kan opstellen voor de verschillende doelgroepen tussen 0-3 jaar. Indien mogelijk nadien een warme onthaalfunctie verzorgen voor de deelnemers. Meertalig is een pluspunt maar geen vereiste.

"Vroeg bewegen is beter leren!" Een voorschools project voor kinderen tot 3 jaar. Waarin we elke maandagvoormiddag een bewegingsles creëren voor ouder & kind. We zorgen voor babysit wanneer je 2 kinderen hebt die in een andere leeftijdscatogorie les volgen. In het crea-atelier maken we zelf materialen aan die de baby's en peuters prikkelen en stimuleren om hen vaardigheden bij te brengen. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die samen met de bewegingscoach een uitdagend bewegingslandschap kunnen opstellen voor de verschillende doelgroepen. Personen die mee creatieve aan de slag kunnen om materialen te ontwikkelen voor het project. Zoals regenbuizen, het stikken van pittenzakjes, sokpoppen,pompons, voelzakjes, hoepels, ontdekflesjes ect...

Thema's

  • Handig Handig
  • Begeleiding Begeleiding
  • Communicatie Communicatie
  • Armoede Armoede
  • Educatie Educatie
  • Kinderen Kinderen
  • Multicultureel Multicultureel

Mijn vestiging

Brede Leeromgeving Project

Emiel lemineurstraat 72, 2170 Merksem

Medewerkers

Evi Janssens

projectverantwoordelijke vroeg bewegen is beter leren

Klik om te tonen 0498802550

evi evi janssens

zorgcoördinator

Klik om te tonen 0498802550