Logo WONOzo

WONOzo

  • Geraardsbergen

Alle vacatures

Vervoer gezocht

9500 GERAARDSBERGEN

Patrick is een 54-jarige man uit Onkerzele. Hij heeft een matig mentale beperking en woont zelfstandig. Elke woensdag gaat hij naar een leefboerderij in Herzele. We zijn op zoek naar een vrijwillig(st)er die hem 's morgens van Onkerzele naar Herzele kan voeren of in de namiddag naar huis kan brengen.

Voor de echte durvers

9300 AALST

Lieven is een man van 30 jaar die zelfstandig woont in Aalst, maar het emotioneel niet altijd makkelijk heeft. Lieven is een waaghals en houdt van (extreme) sporten. Een vrijwilliger waarmee hij deze samen kan beoefenen zou zeker welkom zijn. Daarnaast zoeken we ook iemand die steeds openstaat voor een goed gesprek!

Begeleiden activiteiten

Karmelietenstraat 12, 9500 Geraardsbergen

WONOzo! is op zoek naar vrijwilligers die interesse hebben om onze jaarlijkse activiteiten mee te ondersteunen. Vier keer per jaar organiseert WONOzo! een laagdrempelige activiteit voor mensen met een beperking. We zoeken vrijwilligers die de activiteit mee kunnen bijwonen en een oogje in het zeil willen houden zodat de daguitstap voor iedereen vlot verloopt!

Babbel- en postman gezocht

9300 Aalst

Mathijs is een 36-jarige man met een Niet Aangeboren Hersenletsel ten gevolge van een verkeersongeluk. Hierdoor heeft hij last van concentratie- en geheugenproblemen. Mathijs heeft iemand nodig die hem wat gezelschap houdt en een babbel met hem doet. Hij kan ook wat ondersteuning gebruiken in het doornemen van zijn post en de opvolging van zijn afspraken.

Wandelen met Maria

9070 Heusden

Maria is een vrouw van 75 jaar met een matig mentale beperking. Ze woont in bij haar broer en schoonzus (regio Heusden). We zijn op zoek naar iemand die wekelijks op dinsdag of donderdag +/- een halfuurtje met haar in de buurt kan wandelen. Dit om haar zo fit mogelijk te houden, maar ze vindt het ook fijn om nieuwe mensen te leren kennen.

Vrije tijdsmaatje

9550 Herzele

Karel is een man van 48 jaar met autisme spectrumstoornis en een matige verstandelijke beperking. Karel gaat graag naar Gent, naar de markt, naar het zwembad, ... Hij is creatief en doet aan handwerk. Karel kan genieten van een ritje op de tram of trein. Helaas kan Karel dit niet alleen. Wij zoeken een warme, begripvolle, geduldige vrijwilliger die met Karel eens op stap gaat.

Eropuit met Julie

9500 Geraardsbergen

Julie is een 54-jarige vrouw die zelfstandig woont in haar eigen huis. Ze heeft een matig mentale beperking. Julie is soms eenzaam omwille van het verlies van haar man. We zijn op zoek naar een luisterend oor, iemand waarbij ze terecht kan als het even moeilijk loopt, iemand met gevoel voor humor, iemand waar ze mee op stap kan gaan,...

Luisterend oor en gezelschap

9340 Lede

Erik is een man van 53 jaar en woont zelfstandig in een appartement in Lede. Erik heeft een visuele beperking. Aan de hand van enkele hulpmiddelen kan hij erg goed zijn plan trekken. Toch merken we dat Erik nood heeft aan wat gezelschap en een luisterend oor. Erik gaat graag op uitstap, maar zou dit graag samen met iemand doen. Daarnaast zoekt hij iemand om mee naar de winkel / ziekenhuis te gaan.

Wij zijn een -door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap- erkende dienst Begeleid Wonen en Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening voor volwassen personen met een beperking of vermoeden van een beperking. WONOzo is een pluralistische vzw, met als werkgebied Oost-Vlaanderen (focus Zuid-Oost-Vlaanderen) en Vlaams-Brabant (focus Pajottenland). WONOzo biedt ambulante en mobiele handicapspecifieke ondersteuning op verschillende levensdomeinen. We vertrekken vanuit de vraag van cliënt en netwerk. We dragen op die manier samen bij tot een volwaardig bestaan. Wij staan voor deskundigheid, transparantie en innovatie.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Mensenrechten Mensenrechten
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

WONOzo

Karmelietenstraat 12, 9500 Geraardsbergen

Medewerkers

Peter Goessens

begeleider en netwerkondersteuner

Klik om te tonen 054/42.16.17 of 0491/56.89.61

Karen Wynendaele

teamcoördinator

Klik om te tonen 054/42.16.17 of 0491/56.89.60