Logo RolMobiel

RolMobiel

  • Geel

Alle vacatures

Rol met RolMobiel heel de Kempen door

Antwerpseweg 1, 2440 GEEL

Rijd als chauffeur met een aangepaste wagen om mensen met een mobiliteitsbeperking te vervoeren. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent! Wij verwachten van jou een klantgerichte attitude en een pro-actieve houding.

Rollen met RolMobiel

Antwerpseweg 1A, 2440 GEEL

Wanneer jij wilt, hoe lang je wilt en tot wanneer jij wilt. Bij RolMobiel bieden we veel mogelijkheden aan onze vrijwillige chauffeurs. Zij zijn verantwoordelijk voor het vervoer van mensen met een lichte of zware lichamelijke beperking. Wij rijden door heel de Kempen en zoeken daarom iemand met een rijbewijs. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt en klantgericht bent.

Behulpzaam op afstand

Antwerpseweg 1A, 2440 GEEL

Houd jij van sociaal contact? Ben je sterk in het oplossen van problemen? Kom dan bij het team van RolMobiel! Als permanentievrijwilliger ondersteun je buiten kantooruren de chauffeurs wanneer zij een dringende vraag hebben. Je geeft ook feedback aan de dispatch. Welk profiel zoeken we? Je bent zelfzeker, je kunt situaties goed inschatten en geeft graag advies.

RolMobiel beantwoordt aan de vraag van toegankelijk en betaalbaar vervoer voor personen met een ernstige mobiliteitsbeperking die door het huidig aanbod (openbaar vervoer en andere) niet vervoerd kunnen worden. Vanuit onze werking vinden wij het belangrijk om dit speciaal vervoer aan te bieden aan personen met beperkte mobiliteit. Welzijnszorg Kempen maakt het voor hen mogelijk om actief deel te nemen aan hun omgeving en de maatschappij.

Thema's

  • Handicap Handicap
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

RolMobiel

Antwerpseweg 1A bus 1, 2440 Geel

Medewerkers

Kathleen Wuyts

Stafmedewerker RolMobiel

Klik om te tonen 014/56 42 51

Amra Besic

Stafmedewerker

Klik om te tonen 014/56.42.51