Logo CM Thuiszorgcentrum

CM Thuiszorgcentrum

  • Kessel-Lo

Alle vacatures

weekendoppas bij jongere met beperking

Platte Lostraat 541, 3010 Kessel Lo

Op zaterdag en/of zondag zorgzaam aanwezig zijn bij de jongere. D.w.z. een spel spelen op niveau van het kind, eventueel helpen bij de maaltijd (niet koken), mogelijks hulp bij toiletbezoek, aandacht voor de veiligheid van het kind.

Oppas jongere met chron ziekte

3010 Kessel Lo

We zoeken een man/vrouw van minimum 18 jaar voor oppas, die 1à2 halve dagen per week vrij kan maken om een jongen met chronische ziekte thuis mee te ondersteunen. Normaal zal de jongere dan via bed-net les volgen, maar soms is dat te vermoeiend en moet hij meer rusten. Het is aan de vrijwilliger om zorgzaam aanwezig te zijn en toezicht te houden op de jongen.

CM Oppas aan huis

Platte Lostraat 541, 3010 Kessel Lo

Oppas bij een baby met een zwakke gezondheid. Dit voor 1 of meerdere weekdagen van 8u tot 17u om zo de ouders de kans te geven toch hun werk op ten nemen. De baby eten geven, af en toe een pamper verversen en op de 'niet-slaapmomenten' de baby uitdagen tot ontwikkeling, maar niet vermoeien.

CM Thuiszorgcentrum probeert er via een oppas- en vervoerdienst voor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk in hun thuissituatie kunnen verblijven. Van onze oppasvrijwilligers verwachten we dat ze zorgzaam aanwezig zijn en zo de mantelzorger wat ademruimte geven. Voor de vervoerdienst doen onze vrijwilligers in de eerste plaats medisch vervoer (naar ziekenhuizen, dokter, kinesist) en indien er nog ruimte is ook sociaal vervoer. Elke vrijwilliger is vrij om op elke vraag 'ja' of 'neen' te zeggen. Je kan je engagement dus zo ruim of klein maken als je zelf wil.

Thema's

  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Handicap Handicap
  • Jongeren Jongeren
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

CM Thuiszorgcentrum

Platte Lostraat 541, 3010 Kessel-Lo

Medewerkers

Bert De Bruyn

Educatief medewerker

Klik om te tonen 016 35 95 05

Bert De Bruyn

Educatief medewerker

Klik om te tonen 016 35 95 05