Logo Travel2Connect

Travel2Connect

 • Sterksel, Nederland

Alle vacatures

Behulpzame Tandartsassistent

0000 Yambelly, Gambia

Ben je bereid om als tandartsassistent te gaan werken in Gambia, een land waar nagenoeg geen tandzorg is met name voor kinderen? Een gezond gebit is van groot belang. Schade en pijn aan gebitten van kinderen belemmert hen tijdens het opgroeien. Kinderen eten, spelen, slapen en leren slecht als ze klachten aan hun gebit hebben.

Medewerker Botanische Tuin - Senegal

0000 Kafountine, Senegal

Heb je groene vingers en ben je op zoek naar een buitengewone ervaring? Dan kun je aan de slag in een botanische tuin in Senegal. In Kafountine is een prachtige botanische tuin aangelegd op basis van permacultuur. Er groeien vele soorten medicinale planten, groenten en fruit. Je werkt mee in de tuin, je maakt compost van natuurlijke materialen en je transformeerd medicinale planten.

Creatieve Grafische Vormgever - Gambia

0000 Brusubi, Gambia

Ben jij een creatief iemand, met passie voor het vak, die in staat is zelfstandig te werken? Ben je iemand die het leuk vindt om als vrijwilliger samen met lokale mensen kennis uit te wisselen betreft grafische vormgeving en vanuit de ogen van de klant kijkt? Dan bieden wij een interessante mogelijkheid bij een drukkerij in Gambia.

Vakkundige drukker - Gambia

0000 Brusubi, Gambia

Heb je ervaring met een grafische machine? Wordt je enthousiast als je deze kennis zou kunnen delen met mensen in een ontwikkelingsland zoals Gambia? Dan zijn wij op zoek naar jou. De drukkerij waar je gaat werken drukt verschillende soorten (promotie) materiaal. B.v. magazines, boeken, brochures en posters. Jij bent verantwoordelijk voor de nabewerking van deze gedrukte materialen en de orders.

Zorgzame Verpleegkundige - Gambia of Senegal

0000 Gambia of Senegal

Ben je als verpleegkundige op zoek naar buitenland ervaring? Dan bieden wij je een interessante mogelijkheid in Gambia of Senegal. Tijdens het werk op een medisch project loop je mee met lokale artsen en verpleegkundigen. Je observeert en helpt mee bij allerlei behandelingen en soms ook bij operaties. Ook is er de mogelijkheid om te helpen in het laboratorium, de dokterspost of in de apotheek.

Gemotiveerde Sociale Hulpverlener - Gambia

0000 Sallaghi, Gambia

Wil je als sociaal hulpverlener een bijzondere ervaring opdoen in een ontwikkelingsland zoals Gambia? Dan bieden we je een interessant project aan. Je kunt werken in het enige psychiatrisch ziekenhuis van Gambia. Als sociaal hulpverlener ben je actief in het dagelijks leven van de cliënten. Je begeleidt mensen om goed te kunnen functioneren in hun woon- en leefsituatie en hun sociale omgeving.

Psychiatrisch Verpleegkundige - Gambia

0000 Sallaghi, Gambia

Wil je een zinvolle en leerzame ervaring opdoen als psychiatrisch verpleegkundige in Gambia? Dan bieden wij je deze unieke mogelijkheid. In het enige psychiatrisch ziekenhuis in het land verleen je hulp, geef je begeleiding of behandeling aan mensen die in psychische nood verkeren. De cliënten die je helpt zijn jeugdigen, volwassenen en/of ouderen.

Docent of Onderwijs Assistent - Gambia of Senegal

Diverse locaties, 00, 0000 Gambia of Senegal

Ben je op zoek naar een speciale ervaring in het onderwijs? Kom dan als vrijwilliger werken met schoolkinderen in Gambia of Senegal. Het is belangrijk om eerst te wennen aan een andere manier van lesgeven. Kijk daarom de eerste dagen mee. De basis is altijd het geven van Engelse of Franse les. Afhankelijk van jouw talenkennis, enthousiasme en inzet, ga je ook andere vakken onderwijzen.

Enthousiaste Medewerker Kinderopvang - Gambia

Tanji, 00, 0000 Tanji, Gambia

Heb je er altijd al van gedroomd om met kleine kinderen te werken in een ontwikkelingsland en raak je helemaal enthousiast als je hieraan denkt? Dan kun je werken op een kleuterschool In Gambia met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Je begeleid de kinderen samen met de leerkrachten in groepsverband. Je onderneemt leuke dingen, je leert ze Engels, doet spelletjes of gaat met ze knutselen.

Sportieve Cultureel Werker - Gambia

0000 Tanji, Gambia

Ben je creatief, avontuurlijk of sportief? Dan is dit een unieke kans voor jou! In Gambia leven veel kinderen en jongeren die vanwege de armoede geen kans hebben op onderwijs en/of werk. Je kunt in Gambia als vrijwilliger veel voor hen betekenen. Samen met een lokale voetbalclub kun je o.a. sportieve, creatieve en culturele activiteiten met of voor hen organiseren.

Begeleider Gehandicaptenzorg - Gambia

0000 Tanji, Gambia

Ben je op zoek naar een zinvolle activiteit en lijkt het je leuk om in een ontwikkelingsland te werken met mensen met een beperking, dan bieden wij je een unieke plek aan in Gambia. Je krijgt de kans om kinderen met een beperking te begeleiden met activiteiten in een speciale klas en/of hand- en spandiensten te verrichten op een zorgboerderij.

Ben je op zoek naar een boeiend avontuur in Afrika en wil je een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan biedt Travel2Connect jou vrijwilligerswerk in West-Afrika. Je doet hiermee een unieke, inspirerende en leerzame ervaring op.

Thema's

 • Begeleiding Begeleiding
 • Armoede Armoede
 • Cultuur Cultuur
 • Educatie Educatie
 • Gezondheid Gezondheid
 • Hulpverlening Hulpverlening
 • Internationaal Internationaal
 • Sport en Spel Sport en Spel
 • Handicap Handicap
 • Jongeren Jongeren
 • Kinderen Kinderen

Mijn vestiging

Travel2Connect

Albertlaan 16-315, Sterksel, Nederland

Medewerkers

Petra van den Heuvel

Eigenaar

Klik om te tonen 0031 6 42794428