Logo Solidariteit voor het gezin regio Aalst

Solidariteit voor het gezin regio Aalst

  • Aalst

Alle vacatures

Geef een hobby kans in Ninove

9400 Appelterre-Eichem

Je kan je zo goed als elke week op maandagavond vrij maken om een bejaarde heer op te passen. zijn echtgenote krijgt zo de kans om naar haar hobby te gaan. Dit zou zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur.

gezellig samenzijn

9300 AALST

Op zoek naar een leuke vrijwilliger die op zaterdag enkele uurtjes gezelschap wil bieden aan een dame met een mentale beperking.

bejaardenoppas dinsdag- en donderdagvoormiddag

9620 Oombergen

Je blijft in de voormiddag bij een bejaarde man. Je biedt deze rolstoelpatiënt gezelschap en helpt hem met kleine zaken zoals iets aangeven.

Lichtpunt in de nacht

9300 AALST

Jij bent een echte nachtraaf. Je wil thuiswonende ouderen graag geruststellen tijdens de nacht, hun een veilig en geborgen gevoel geven. Soms help je bij het avondmaal of het ontbijt. Je hoeft niet steeds heel de nacht te waken, maar afhankelijk van de situatie kan je zelf ook rusten. voor je eerste nacht bij iemand ga je eerst even op kennismaking

oppas bij senioren overdag of s nachts

9400 Ninove

Onze organisatie zoekt vrijwilligers voor regio Ninove. Zowel voor oppasopdrachten overdag als voor nachtoppas. De opdrachten zijn vooral bij senioren. Voor toezicht, voor boodschappen of voor hulp bij maaltijden. Heeft u interesse om iemand te helpen? Neem zeker contact met ons op!

Ontbijtbegeleiding

9400 Aspelare

je gaat op zaterdag en/of zondag tussen 8 en 9 uur 's morgens langs bij een bejaarde dame om haar te helpen bij het het ontbijt.

Solidariteit voor het Gezin is een toonaangevend thuiszorgbedrijf met vele vestigingen verspreid over gans Vlaanderen en biedt verschillende diensten aan zoals gezins- en bejaardenzorg, thuisverpleging, kraamzorg, huishoudhulp,.. Ze kenmerkt zich ook door haar bloeiende vrijwilligerswerking en stelt zich daarbij tot doel om hulpbehoevenden in heel Vlaanderen zo goed mogelijk te ondersteunen opdat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. De vrijwilligers staan daarbij vooral in voor toezicht en gezelschap (zowel overdag als ’s nachts) maar nemen indien nodig ook taken op als boodschappen doen, maaltijdbegeleiding, een wandeling maken, kleine huishoudelijke taken en zorgen voor niet-dringend zittend medisch vervoer.

Thema's

  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Handicap Handicap
  • Senioren Senioren

Mijn vestiging

Solidariteit voor het gezin regio Aalst

Leo de Béthunelaan 36, 9300 Aalst

Medewerkers

Sofie Cortvrindt

Coördinator vrijwilligerswerk

Klik om te tonen 053/76.86.74

Sarah De Vuyst

coördinator

Klik om te tonen 053/76 86 99