Logo MFC Merlijn

MFC Merlijn

  • Deurne

Alle vacatures

Begeleiding tijdens zwemmen

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

MFC Merlijn is een kinderdagverblijf voor kleuters met een ernstig meervoudige beperking en/of autisme. Om de 2 weken gaan we zwemmen op maandag. Je krijgt 1 kindje toegewezen waar je bij op de bus zit, omkleedt en mee zwemt. Om 10u15 vertrekken we op Merlijn met de bus, en tegen 12u15 zijn we ongeveer terug.

Toezichthouder

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

MFC Merlijn is een kinderdagverblijf voor kleuters met een ernstig meervoudige beperking en/of autisme. We zoeken elke werkdag een vrijwilliger om toezicht te houden tijdens de voorbewaking, middagspeeltijd en/of de nabewaking. • Van 7u30 tot 9u00 • Van 13u00 tot 14u00 • Van 16u00 tot 17u30

onderhoudsmedewerker

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Word je gelukkig van een propere omgeving? Dan hebben we een leuk aanbod voor jou! MFC Merlijn is een kinderdagverblijf voor kleuters met een ernstig meervoudige beperking en/of autisme. We zitten in een tof gebouw in een groene omgeving in Deurne. Om onze gebouwen en tuin proper te houden, kunnen we je hulp gebruiken.

fondsenwerver

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

Merlijn ontwikkelt een actief sponsoringsbeleid. Via giften, legaten, acties en andere vormen van sponsoring verzamelen we financiële middelen. Deze middelen besteden we aan materiaal: pedagogisch, diagnostisch, sensorisch, therapeutisch of recreatief materiaal. Grotere bedragen wenden wij graag aan voor infrastructurele projecten die de kwaliteit van bestaan bij de kinderen verzekert of vergroot.

archivaris

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

MFC Merlijn is een kinderdagverblijf voor kleuters met een ernstig meervoudige beperking en/of autisme. In MFC Merlijn hebben we een interessante bibliotheek om het personeel professioneel te ondersteunen, maar deze zit nu nog wat verstopt. Daarom zouden we hier graag wat meer overzicht in krijgen. Een oplijsting van al deze boeken helpt ons hierbij vooruit.

klasondersteuner

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

Je ondersteunt de leefgroepbegeleiders in de dagelijkse werking. Afhankelijk van de groep waarin je terecht komt, zijn bepaalde taken belangrijk: • Ondersteunen bij activiteiten: wandelen, sherborne, knutselen, … • Eten geven • Bewaking tijdens de speeltijden Je kan een halve dag of een hele dag (of meer) per week bij ons komen helpen.

Merlijn is een multifunctioneel centrum dat kinderen van 0 tot 6 jaar ondersteunt met zorgbehoeften die ontstaan vanuit een meervoudige beperking en/of autismespectrumstoornis. We stimuleren en ondersteunen hen medisch, pedagogisch én therapeutisch in een duurzaam proces afgestemd op hun unieke behoeften. We begeleiden zuigelingen, peuters en kleuters met (een vermoeden van) een beperking in dagopvang. Ook thuis, op school en in de kinderopvang ondersteunen we kinderen en hun netwerk.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap
  • Kinderen Kinderen

Mijn vestiging

MFC Merlijn

Schotensesteenweg 258, 2100 Deurne

Medewerkers

Steven Wouters

directeur

Klik om te tonen 03/218 99 60