Logo De Maanwandelaars vzw

De Maanwandelaars vzw

  • Hoboken

Alle vacatures

Marktvrijwilliger Mortsel

De Stappe 35, 2640 MORTSEL

Wij zijn op zoek naar 2 vrijwilligers die wekelijks op woensdag voormiddag mee naar de markt van Mortsel willen gaan. U vertrekt samen met onze bewoners en een begeleider vanuit de woningen naar de markt. Wij zoeken iemand die graag een babbeltje doet , maar ook een rolstoel wil duwen of een arm wil geven tijdens het wandelen. heeft u tijd op woensdagvoormiddag neem dan snel contact met ons op.

Vrijwillige Chauffeur

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

We zoeken vrijwilligers om op bepaalde momenten (maandagavond, woensdagvoormiddag, zaterdagvoormiddag) in de regio Hoboken, Antwerpen en Mortsel onze mensen op te halen en weg te brengen naar activiteiten. Beschik je over een eigen wagen en heb jij de tijd om die afstanden te overbruggen? Laat dan wat van je horen!

Sinds 1977 organiseren we ondersteuning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Vandaag zijn we op verschillende locaties actief in de regio Hoboken-Mortsel-Vremde. Katrinahome biedt jou, een volwassene met een verstandelijke beperking kwalitatieve ondersteuning in dagbesteding en wonen aan. Daarbij gaan we voor warme zorg en kleinschaligheid. Jij staat hierbij centraal. Zo kan jij optimaal groeien in een inclusieve samenleving.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

De Maanwandelaars vzw

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Medewerkers

Joyce Van Noten

vrijwilligerscoördinator

Klik om te tonen 03/820.91.80