Logo Lidoa

Lidoa

  • Hasselt

Alle vacatures

Oppas voor Dylan

3520 ZONHOVEN

Dylan uit Zonhoven is 10 jaar. Hij heeft ASS en houdt van tekenen, puzzelen, met poppen en auto’s spelen. Zijn mama is op zoek naar een vrijwilliger om met hem televisie te kijken en spelletjes te spelen in de avond op een weekdag van 18u tot 22u en op zaterdag van 19u tot 20u. (nr 1436)

Oppas voor Eline

3550 Heusden

Eline uit Heusden – Zolder is 24 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap en ASS. Ze houdt van zingen, dansen, knutselen, films kijken en wandelen. Haar mama zoekt iemand om met haar spelletjes te spelen en een verhaaltje voor te lezen op elke maandag van de week en enkele dagen tijdens vakantieperiodes. (nr 1435)

Oppas voor Elyse

3971 Heppen

Elyse uit Heppen is 12 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap. Ze houdt van muziek luisteren, dansen, filmpjes kijken op de tablet, in boekjes kijken en knuffelen. Haar ouders zoeken iemand die op haar kan passen en met haar kan spelen op een weekdag en 1 dag in het weekend. (nr 1433)

Oppas op Noemi

3500 HASSELT

Noémi uit Hasselt is 7 jaar. Motorisch is ze beperkt, en haar verstandelijke leeftijd is 1 jaar. Ze krijgt eten via sondevoeding, is slechthorend en kan niet praten. Haar ouders zoeken iemand om te babysitten op haar en haar broers. Dit zou 2 keer per maand op een weekdag en op zaterdag van 19.00 uur tot 00.00 uur zijn. De oppas moet Noémi verversen en eventueel sondevoeding starten. (nr 1431)

Activiteiten met Magda

3550 Heusden-Zolder

Magda uit Heusden – Zolder is 52 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap waardoor ze soms wat meer uitleg nodig heeft. Ze is heel zelfstandig en woont alleen. Magda is heel goed in diamantpainting en heeft een goede fijne motoriek. Ze zoekt iemand om mee te gaan shoppen, een tas koffie te drinken en waarmee ze naar schlageroptredens kan gaan. Dit wil ze maandelijks op een weekdag doen.(nr 1430)

Activiteiten met Roel

3500 HASSELT

Roel uit Hasselt is 27 jaar. Hij heeft een verstandelijke handicap en ASS. Hij houdt van uitstappen maken, huishoudelijke klusjes thuis doen, gaan fietsen of wandelen. Hij zoekt iemand om dit wekelijks of om de 2 weken op zaterdag of zondag mee te doen. (nr 1429)

Oppas voor Rohan

3590 Diepenbeek

Rohan uit Diepenbeek is 8 jaar. Hij heeft een meervoudige handicap, is doof en heeft diabetes type 1. Hij is sterk taalvaardig en creatief. Zijn ouders zoeken iemand die hem kan ophalen van school, zijn boekentas kan leegmaken, diabetesmateriaal opbergen, microfoontje opladen en mee zijn huiswerk maken. Dit elke maandag en dinsdag van 15.15 uur tot 17.15 uur. (nr 1428)

Uitstappen met Cynthia

3583 Paal

Cynthia uit Paal is 25 jaar. Cynthia heeft een hartafwijking en qua fysieke uiterlijke kenmerken lange vingers en kleine oren. Ze houdt van toneel, cinema, bowlen, kermis en schlagerfestivals. Ze is op zoek naar iemand die dit tijdens het weekend om de 2 weken of 1 keer per maand met haar wil doen. (nr 1427)

Assistentie voor Regine

3840 Borgloon

Regine uit Borgloon is 60 jaar. Ze heeft een fysieke handicap. Regine zoekt iemand die één nacht per week wilt overnachten en haar indien nodig in en uit bed helpt zodat haar echtgenoot kan rusten. Haar echtgenoot heeft zelf gezondheidsproblemen waardoor deze vraag dringend is! Liefst op donderdag- of vrijdagnacht. (nr 1309)

Oppas voor Hannelore

3700 Tongeren

Hannelore uit Tongeren is 10 jaar. Ze heeft ASS en epilepsie. Hannelore houdt van zwemmen, moppen vertellen, koken en bakken. Wil jij eens met haar op woensdagnamiddag of op zaterdag koken en bakken, gaan zwemmen, knutselen, gaan fietsen of een ijsje eten? Haar mama kan eventueel voor vervoer zorgen. Graag een vrouw. (nr 1337)

Activiteiten met Kris

3600 Genk

Kris uit Genk is 35 jaar. Hij heeft een licht mentale handicap. Kris zoekt een vrijwilliger om 1x/week iets mee te gaan eten/drinken, te wandelen met honden, fietsen, marktbezoek, daguitstap. Als vrijwilliger stel je zelf de activiteiten voor. Dag en moment kies je samen met Kris. (nr 1426)

Uitstap met Michele

3770 Genoelselderen

Wil jij iets betekenen voor een persoon met een handicap? Wij zorgen voor begeleiding en vorming. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en bent goed verzekerd. www.kvgvorming.be/lidoa

Gezelschap voor Luc

3500 Hasselt

Luc uit Hasselt is 59 jaar. Hij heeft een mentale handicap en licht autisme. Luc houdt van houtbewerking, figuurzagen, vissen en dierenverzorging. Luc zoekt iemand die met hem houtbewerking wilt doen in zijn garage en of iemand waar hij dierenstallen mag schoonmakandere klusjes doen, met begeleiding. Verder zoekt Luc iemand die hem na zijn werk is er gezelschap kan bieden van 16u30 tot 18u00.

Oppas voor Maysa

3740 Bilzen

Maysa uit Bilzen is 11 jaar. Maysa heeft een mentale handicap (verstandelijk 2,5-3 jaar) en epilepsie (nachtelijke aanvallen). Maysa houdt van muziek, zwemmen, fietsen op de driewieler, spelen met de tablet. Haar mama zoekt een oppas voor Maysa (aankleden, medicatie, spelen) en haar zusje voor tijdens de vakanties van 7u45 tot 13u15. Ze kan haar werkuren laten aanpassen moest dit te vroeg zijn.

Gezelschap voor Linda

3550 Heusden-Zolder

Linda uit Heusden-Zolder is 58 jaar. Ze heeft een mentale handicap en houdt van bioscoop, iets drinken, kienen, naar de markt gaan, knutselen en petanquen. Linda zoekt iemand die om de 2 weken (tijdens de week vanaf 14u00) iets met haar wilt gaan drinken, een luisterend oor bieden, eens naar de markt gaan, kienen, samen activiteiten doen. Graag een vrouwelijke leeftijdsgenoot. (nr 1310)

Uitstap met Yarne

3690 Zutendaal

Yarne uit Zutendaal is 13 jaar. Hij heeft een fysieke en mentale handicap. Yarne kan niet zo lang stappen dus bij langere afstanden heeft hij een rolstoel nodig. Hij houdt van paardrijden en bewegingsturnen. Yarne zoekt iemand die één keer per maand in het weekend of in de vakantie met hem een activiteit wilt doen bijvoorbeeld wandelen of iets gaan drinken. (nr 1371)

Zwemmen en activiteiten met Leen

3545 Halen

Leen uit Halen is 23 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap en ASS. Leen is sportief en een bezige bij. Ze is goed met dieren en zeer muzikaal. Ze houdt van gezelschapsspelletjes. Leen heeft het moeilijk met verandering. Ze zoekt iemand om activiteiten mee te doen. Wil jij met haar gaan zwemmen of een andere uitstap doen op vrijdagavond of in het weekend (1-2x/maand)?

Koffiemaatje voor Kristien

3980 Tessenderlo

Kristien uit Tessenderlo is 53 jaar. Ze is fysiek beperkt. Kristien zoekt een leeftijdsgenoot die 1 x per maand in de namiddag een tas koffie met haar wil gaan drinken. Ze houdt niet van drukke plekken.

Bijles en uitstap voor Musawwira

3800 Sint-Truiden

Musawwira uit Sint-Truiden is 18 jaar. Ze heeft een fysieke en een mentale handicap. Musawwira zit in een rolstoel en haar rechterarm functioneert minder. Ze kan goed met de computer werken. Haar mama zoekt iemand die Musawwira bijles kan geven: rekenen, schrijven, koken (van 18u tot 21u) en iemand die met haar wil knutselen, zwemmen, fietsen in het weekend of vakanties. Graag een vrouw.

Oppas voor Cedric

3770 Riemst

Cédric uit Herderen (Riemst) is 8 jaar. Hij heeft het syndroom van Down. Het gezin zoekt in het weekend occasioneel een oppas voor Cédric en zijn oudere broer. Ze zoeken een vrijwilliger om tijdens schoolvakanties mee te gaan naar de speelpleinwerking in Herderen en/of andere activiteiten in de vakanties of schoolvrije dagen te doen. (nr 1208)

Oppas voor Bryan

3910 Pelt

Bryan uit Neerpelt is 17 jaar. Hij heeft ASS. Bryan is slim maar sociaal zwakker. Bryan praat graag over voetbal of politiek en kijkt graag naar het nieuws. Hij zoekt iemand die op zaterdagnamiddag en/of -avond met hem wil gamen, wandelen of zwemmen tussen 13u en 21u. Bijkomend heeft hij iemand nodig die hem 's ochtends een half uurtje gezelschap kan houden tot de schoolbus hem oppikt. (nr 1367)

Uitstap met Michael

3670 Meeuwen-Gruitrode

Michael uit Meeuwen-Gruitrode is 30 jaar. Hij heeft een mentale handicap en gedragsproblemen. Michael houdt van voetbal en playstation. Hij zoekt iemand om wekelijks (op een weekdag) van 14u00 tot 18u00 iets te gaan bezoeken, naar de film te gaan, te voetballen. (nr 1399)

Vervoer voor Debby

3630 Maasmechelen

Debby uit Boorsem is 27 jaar. Ze heeft Asperger. Ze is intelligent maar praat enkel met iemand als er een klik is. Debby zoekt iemand die voor vervoer van en naar de zorghoeve kan zorgen ( 3 x per week om 8u30. ) Ze zoekt iemand die thuis af en toe een activiteit met haar wil doen. Graag een vrouw tussen de 25 en de 40 jaar. (nr 1272)

Japans voor Erik

3630 Maasmechelen

Erik uit Maasmechelen is 26 jaar. Hij heeft een licht mentale handicap en autisme. Erik houdt van gamen, paardrijden, yoga, lezen, uitslapen. Hij zoekt iemand die hem de basis van de Japanse taal kan bijbrengen op een trage manier. (nr 1407)

Uitstap met Geert

3680 Opoeteren

Geert uit Maaseik (Opoeteren) is 37 jaar. Hij heeft een matig mentale en fysieke handicap: hij zit in een elektrische rolwagen. Praten gaat via Ja/neen vragen. Hij gaat graag naar de cinema, stand-up comedy, hij bowlt graag. Graag zou hij deze dingen 1x per maand doen. Best iemand die ervaring heeft met sondevoeding, eventueel toilethulp (nr 1213)

Uitstap met Ronny

3680 Maaseik

Ronny uit Maaseik is 60 jaar. Hij heeft het syndroom van Down en autistiforme kernmerken. Ronny zoekt iemand die met hem activiteiten in zijn vrije tijd wil doen (duofietsen, wandelen, ping-pong, dansen , optredens). Momenten zijn samen te bespreken. Liefst tijdens de week. Meerdere vrijwilligers zijn welkom.

Uitstap met Esther

3920 Lommel

Esther uit Lommel is 48 jaar. Ze heeft een niet-aangeboren hersenletsel waardoor ze in de rolstoel zit. Ze kan wel korte stukken wandelen. Esther zoekt iemand uit haar omgeving die tijdens de week of het weekend met haar eens wil gaan winkelen, naar de bibliotheek gaan. Graag een persoon tussen 25 en 50 jaar.

Uitstap met Sandra

3970 Leopoldsburg

Sandra uit Leopoldsburg is 51 jaar. Ze heeft een licht verstandelijke handicap. Sandra houdt van handwerk (breien, haken), winkelen, een koffie gaan drinken. Ze zoekt iemand die deze activiteiten samen met haar wilt doen. Verder zoekt ze iemand om samen met haar haar gehandicapte zoon in Ter Heide te bezoeken, een uitstap te maken naar Bokrijk, Hasselt. Liefst in het weekend, 1-2x/maand.

Uitstap met Belinda

3620 Lanaken

Belinda uit Lanaken is 31 jaar. Ze heeft een fysieke handicap. Belinda zoekt iemand die haar wil vergezellen naar activiteiten in haar vrije tijd zowel binnen als buitenshuis. Ze wil ook graag leren koken. Belinda zoekt iemand tijdens de week na 17u00 of tijdens het weekend, 2x per maand. (nr 1291)

Vissen met Marino

3720 Kortessem

Marino uit Kortessem is 54 jaar. Hij heeft een fysieke handicap (rolstoelgebonden) en afasie. Marino is zelfverzekerd, sociaal en humoristisch. Hij zoekt iemand die op maandagnamiddag van 13u tot 16u met hem wil gaan vissen. Je mag zijn aangepaste wagen gebruiken. Liefst een man. (nr 1358)

Uitstap met Damien

3720 Kortessem

Damien uit Kortessem is 17 jaar. Hij heeft het Syndroom van Down. Hij zoekt iemand om 1 keer per maand een uitstap te maken. Hij houdt van voetballen, kleuren en naar de film gaan. Graag een man vanaf 22 jaar. (nr 1253)

Oppas voor Estelle

3730 Hoeselt

Estelle uit Hoeselt is 14 jaar. Ze heeft een mentale handicap. Haar verstandelijke leeftijd is 1,5 jaar. Estelle is zeer sociaal, knuffelt graag, is altijd vrolijk, nooit agressief en heeft een hele mooie lach. Ze kent geen gevaar, zit in een rolstoel, praat niet en is niet zindelijk. Haar mama zoekt een extra vrijwilliger die ervaring heeft met epilepsie, dit is zeer belangrijk. (nr 1402)

Oppas voor Joel

3540 Herk-De-Stad

Joël uit Schakkebroek is 42 jaar. Hij heeft een meervoudige handicap, een verstandelijke leeftijd van 2,5 en ASS. Joël houdt van buiten wandelen, sorteren op kleur en clickblokjes. Wil jij één keer per week van 13u tot 17u met hem naar de kinderboerderij gaan of naar dagcentrum 't Weyerke om activiteiten met hem te doen. Joël heeft een vrijwilliger nodig met ervaring. (nr 1281)

Voetbal en concerten met Bart

3940 Hechtel-Eksel

Bart uit Hechtel-Eksel is een man van 42 met een licht verstandelijke beperking en een open gehemelte waardoor hij moeilijk praat. Hij gaat graag naar het voetbal. (Standard) en zoekt iemand om met hem mee te gaan, maximum twee keer per maand. Hij gaat met de fanbus die in Leopoldsburg vertrekt. Hij wilt ook graag naar Tomorrowland, Kate Ryan, Sylver. (nr 1191)

Uitstap met Tom

3511 Kuringen

Tom uit Kuringen is 36 jaar. Hij heeft een motorische handicap, is moeilijk verstaanbaar en zit in een rolstoel. Tom zoekt iemand die met hem op de computer wil werken en die wekelijks uitstapjes met hem wil maken met zijn aangepaste wagen. (nr 1347)

Fitness en opvang voor Wouter

3500 Hasselt

Wouter uit Hasselt is 24 jaar. Hij heeft het syndroom van Down. Wouter is erg leergierig, heeft veel plannen en dromen, houdt van muziek en is creatief. Hij zoekt iemand die wekelijks met hem naar fitness wil gaan, boodschappen doen en kleine maaltijden bereiden. Hij heeft wekelijks op vaste tijdstippen hulp nodig voor vervoer naar activiteiten zoals naar fitness en opvang aan huis. (nr. 1409)

Uitstap met Jens

3930 Achel

Jens uit Achel is 6 jaar. Hij heeft een ontwikkelingsachterstand. Jens is verbaal heel beperkt, maar maakt zich duidelijk met lichaamstaal en klanken. Hij houdt van voetballen, zwemmen en klimmen. Jens is heel sociaal en heeft een sterke wil. Hij zoekt iemand die op zaterdag en in vakanties met hem naar het zwembad wilt gaan, naar de speeltuin, fietsen, in het bos spelen. (nr 1356)

Oppas voor Moranne

3600 Genk

Morrane uit Genk is 9 jaar. Ze is doof (cochleair implantaat), heeft ASS en een mentale achterstand. Ze houdt van snoezelen, stoeien en rondlopen. Haar mama zoekt regelmatig een oppas voor haar en haar broer Maxime (10 jaar) op vrijdag- of zaterdagavond vanaf 19u. Graag een vrouw met een auto (nr 1330k)

Uitstap met Warre

3830 Wellen

Warre uit Wellen is 17 jaar. Hij heeft een licht mentale handicap en ASS. Warre zoekt iemand die af en toe met hem op uitstap wilt gaan met de trein, hem wat huishoudelijke taken aanleert of samen met hem wilt gaan wandelen. (nr 1405)

Oppas voor Dries

3740 Bilzen

Dries uit Bilzen is 8 jaar heeft een mentale handicap, autisme en een ontwikkelingsachterstand. Dries is een spring-in-'t veld die houdt van buiten spelen, wandelen, muziekclips, knutselen, spelletjes, pudding maken... Hij is een lieve jongen die veel aandacht vraagt en veel liefde teruggeeft. Dries zoekt een oppas tijdens schoolvakanties en tijdens het weekend.

Uitstap met Jeoffrey

3740 Bilzen

Jeoffrey uit Bilzen is 21 jaar. Hij is doof (cochleair implantaat) en heeft een mentale handicap, gedragsproblemen en ASS. Jeoffrey houdt van tuinwerk, voetbal, landbouw, film, terrasjes doen en fietsen. Zijn ouders zoeken iemand die dit samen met hem wilt doen 1x per maand 's avonds van 19u tot 21u of een dag in het weekend van 14u tot 19u. (nr 1398)

Zwemmen met Cris

3580 Beringen

Chris uit Paal (Beringen) is 33 jaar. Hij heeft een rechtse zijdelingse verlamming en kan niet praten. Chris is creatief, sociaal, behulpzaam, aanhankelijk, houdt van muziek (milk inc). Hij zoekt iemand die met hem wil gaan zwemmen, 1 keer per maand of om de 2 weken. Na verloop van tijd misschien ook andere activiteiten, samen te bespreken. (nr 1165)

Opvang en uitstap voor Joris

3580 Beringen

Joris uit Beringen is 31 jaar. Hij heeft het uiterlijk van een 10 à 12-jarige. Joris heeft een fysieke (scoliose) en verstandelijke handicap. Hij is vrij zelfstandig, loopt zonder hulpmiddelen, kan zichzelf wassen en spreekt goed. Zijn ouders zoeken een opvanggezin dat Joris 2 nachten per maand wil opvangen. Ook zoekt Joris iemand die 2 à 4 keer per maand een uitstap met hem wil doen.

Ondersteuning voor Marleen

3581 Beverlo

Marleen uit Beverlo is 61 jaar. Ze heeft een fysieke handicap waardoor ze rolstoelgebonden is. Door haar handicap krijgt Marleen elke avond tussen 22u30 en 23u30 krampen en is het nodig dat er dan iemand bij haar in huis is om haar uit deze verkramping te helpen. Omdat Marleen elke dag iemand nodig heeft, kan deze vraag ingevuld worden door verschillende vrijwilligers. (nr 1389)

Nachtopvang voor Davinia

3570 Alken

Davinia uit Alken is 24 jaar. Ze heeft een mentale handicap. Ze zoekt iemand die op vrijdag en zaterdag bij haar wilt overnachten zodat ze niet alleen is. Haar stiefmoeder legt haar in bed. Jij zorgt voor passieve oppas. (nr 1287)

Spelen met Keano

3440 Halle-Booienhoven

Keano uit Halle-Booienhoven (naast Sint-Truiden) is 7 jaar. Hij heeft ASS en een mentale handicap. Keano houdt van zwemmen, met de hondjes wandelen, naar de speeltuin gaan en korte gezelschapsspelletjes spelen. Zijn ouders zoeken iemand die dit op zondagnamiddag en tijdens schoolvakanties met hem wilt doen. ( nr 1394)

Hulp administratie voor Rolf

3700 Tongeren

Rolf uit Tongeren is 33. Hij heeft een mentale handicap en schizofrenie. Rolf zoekt iemand die hem kan helpen bij zijn administratie. De momenten zijn samen met de vrijwilliger af te spreken. Rolf heeft vlugger rust nodig en kan niet teveel prikkels verdragen. Hij is sociaal, tolerant en open. Het is nodig dat je langzaam praat zodat hij je beter begrijpt. (nr 1417)

LIDOA brengt personen met een handicap in Limburg in contact met vrijwilligers die oppas en assistentie bieden. LIDOA is een onderdeel van KVG Limburg, een organisatie van en voor personen met een handicap en hun omgeving.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

Lidoa

Rederijkersstraat 53, 3500 Hasselt

Medewerkers

Rebekka Holtzem

stafmedewerker

Klik om te tonen 011 23 22 04