Je hoeft niet voor een goed doel te werken om het verschil te maken met je werk. Bedrijven zoals het jouwe doen dat elke dag - door een eigen, duurzame, missie na te streven of rechtstreeks iets terug te geven aan organisaties waar jullie beiden om geven.

Trots op je werk, geven met goesting!

Een handje toesteken kan individueel, maar bijvoorbeeld ook samen met jouw vrienden, bedrijf, school of gemeente. Samen werken we aan een grotere positieve impact!

Eénmalige sociale Teambuilding

Steek de handen uit de mouwen en schenk een organisatie in de buurt een (halve) dag enkele extra werkkrachten. Goed voor je team, de trots van je werknemers én de maatschappij! Wij hebben tientallen projecten klaar liggen om uit te kiezen of gaan op maat op zoek naar een match voor jouw team. Give a Day dus, het is geen toeval, nee.

Tijdelijk sociaal project

Ga de uitdaging van een goed doel aan en help hen gedurende een bepaalde periode om hun probleem of vraag op te lossen dankzij de verschillende vaardigheden van je werknemers. Train tegelijk je werknemers in sociale en algemene vaardigheden.

MVO/CSR bedrijfsbreed plan

Zet de theorie om naar de praktijk en rol je visie rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), corporate social responsibility (CSR) en/of de Sustainable Development Goals (SDGs) uit. Wij helpen je met het opmaken en uitrollen van een structureel actie- en enthousiasmeringsplan. Samen voor een duurzame sociale impact.
Bring it on!

Op maat traject

Heb je een meer specifieke vraag. Contacteer ons met meer informatie. We werken een voorstel op maat uit.

Let's make it work!

Wij zijn nieuwsgierig naar jullie verhaal