Logo CAW Zuid-West-Vlaanderen

CAW Zuid-West-Vlaanderen

  • Kortrijk

Toutes les annonces de volontariat

Acteerliefhebber met hart voor kwetsbaren

Wervikstraat 209, 8930 Menen

Hou je van theater en improvisatie? Zin om je elke woensdag uit te leven in het Open Atelier van de Figuranten? Iedere woensdagavond tussen 18u30 en 21u kunnen liefhebbers gratis aansluiten op het Open Atelier van de Figuranten in Menen. In groep wordt er geacteerd, geïmproviseerd en theater gemaakt. We zoeken een vrijwilliger die samen met de Kortrijkse deelnemers de trein neemt en deelneemt.

Vrijwilligers die graag luisteren en slapen

Tuighuisstraat 40, 8500 KORTRIJK

De nachtopvang voor thuis- en daklozen in Kortrijk zoekt vrijwilligers! Je komt ongeveer één keer per maand inslapen bij de nachtopvang: je eet 's avonds samen met de gasten, speelt een gezelschapsspel of doet een goeie babbel. 's Nachts blijf je slapen met een andere vrijwilliger en is er een medewerker oproepbaar via telefoon. Je kan hier dus alleen of per twee naartoe komen.

Help jij Anissa aan diploma verzorgkunidge

Beheerstraat 46, 8500 KORTRIJK

Anissa, een jonge alleenstaande mama uit Somalië, zoekt een vrijwilliger die haar kan bijstaan in haar opleiding tot verzorgkundige. Kan jij éénmaal per week langsgaan om samen de leerstof te overlopen en moeilijke woorden uit te leggen? Voorkennis is niet vereist, maar een basiskennis Frans is wel handig.

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Je kan bij ons terecht met elke vraag. Een moeilijke relatie. Persoonlijke problemen. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of buurt,... We bieden ook hulp aan slachtoffers van geweld en misbruik, slachtoffers en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven, en aan gedetineerden en hun naasten. Het CAW wil meer doen. Het wil diegenen die het moeilijk hebben de nodige steun geven om zelf terug verder te kunnen. Het wil rust bieden aan diegenen die dat kwijt zijn. Het wil de mogelijkheden van mensen versterken. Het wil mensen bijstaan in het benutten van hun basisrechten. Het wil elke vorm van uitsluiting tegengaan

Des thèmes

  • Begeleiding Aide à la personne
  • Armoede Précarité
  • Hulpverlening Assistance médicale
  • Jongeren Jeunesse
  • Onthaal Accueil

Mon établissement

CAW Zuid-West-Vlaanderen

Beheerstraat 46, 8500 Kortrijk

Collaborateurs

Lio Kaeblen

Beleidsmedewerker

Cliquez pour afficher 0490 11 54 15