Logo Democratie nu

Democratie nu

  • Pellenberg

All vacancies

DRINGEND opzoeken lijsttrekkers op internet

Zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

Wij zoeken DRINGEND nog een aantal vrijwilligers die van thuis uit de emailadressen van de lijsttrekkers via google opzoeken. Tijdsinvestering: 4 of 8u, meer mag altijd natuurlijk :-) Vervoeg ons vrijwilligersteam zodat wij alle kandidaat-gemeenteraadsleden kunnen aanschrijven met de vraag welke maatregelen ze van plan zijn te nemen om méér democratie in hun gemeente of stad mogelijk te maken.

tekenaar - cartoonist - graficus

Zavelstraat 22, 9000 GENT

Meer Democratie België lanceert binnenkort een campagne naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. We lanceren ook een nieuwe website. Hiervoor zoeken we mensen die graag en goed kunnen tekenen. Twijfel dus niet; via jouw hobby help je België mee democratiseren.

flyeren

Zavelstraat 22, 9000 GENT

- wij zijn steeds op zoek naar helpende handjes tijdens evenementen. - Help je flyeren, teneinde onze activiteiten meer ruchtbaarheid te geven? De Vlaamse democratie rekent op jou!

GRAFISCHE VORMGEVING

Zavelstraat 22, 9000 GENT

Je weet hoe de verschillende media in te zetten - je weet hoe u verschillende doelgroepen optimaal kunt bereiken - je weet hoe een klein of middelgroot event op poten te zetten - je draagt bij aan de uitwerking en optimalisering van de communicatiemiddelen (brochure, advertenties, posters, filmpje, website, nieuwsbrief, sociale media: lay-out, re-reading, productie, aflevering, …)

moderator PETITIE BE website

Zavelstraat 22, 9000 GENT

Democratie.Nu biedt u: - de kans ervaring op te doen in een kleine, warme organisatie met grootse plannen voor Vlaanderen en België - inspirerende inzichten en boeiende discussies - een hoop nieuwe, interessante contacten - zinvol werk: de kans bij te dragen aan een méér democratische en rechtvaardige samenleving! - doorgroeimogelijkheid (tot een vaste en betaalde betrekking)

Democratie.Nu wilt veel meer democratie. Wij vormen een onafhankelijke, politiek ongebonden burgerbeweging die ijvert voor de invoering van het Bindend Referendum op Volksinitiatief zoals dat in Zwitserland al 180 jaar bestaat.

Themes

  • Mensenrechten Human rights

My location

Democratie nu

zavelstraat 22, 3212 Pellenberg

Staff members

Bert Penninckx

Voorzitter

Click to show 495687006

David Joëts

projectleider

Click to show 486798958