Give a Day voor bedrijven

Wij helpen bedrijven om de maatschappelijke dromen van hun werknemers waar te maken!

Zijn jouw werknemers ook graag trots op het bedrijf waar ze voor werken en verwachten ze dat hun bedrijf uit haar muren treedt en deelneemt aan de maatschappij?

Dat is goed nieuws, want werknemers die trots zijn op hun bedrijf zijn gelukkiger, productiever, gezonder en een mooi uithangbord !

Nu moet je ze dus alleen nog trots maken op hun bedrijf. En laat dat nu net iets zijn waar wij warm voor lopen.

Gaat jouw bedrijf ons helpen om trots te zijn op Give a Day en haar eindeloze mogelijkheden en inspirerende samenwerkingen?

We will return the favour
en helpen jouw bedrijf met één of meerdere van deze dingen:

bedrijfsvisie Give a Day
 • Promotie van vrijwilligerswerk voor jouw werknemers
  • Motiveer je werknemers om in hun vrije tijd of tijdens een afgesproken termijn tijdens de werkuren vrijwilligerswerk te doen. Deel ons platform Give a Day op je intranet zodat jouw werknemers een vrijwilligersvacature kunnen vinden bij hen in de buurt en aansluitend bij hun interesses. Contacteer ons voor promomateriaal of om een enthousiasmerende presentatie te geven! Give a Day is voor vrijwilligers en door vrijwilligers, ons hart klopt op dezelfde plaats.
 • Inzamelactie
  • Organiseer op jouw bedrijf een inzamelactie voor een organisatie bij jou in de buurt: speelgoed, kleding, schoolmateriaal, ... er is vast een dankbare bestemming voor te vinden. Werknemers weten graag dat hun spullen naar een mooi doel gaan en een tweede leven krijgen bij mensen die ze echt nodig hebben. Wij helpen jullie om zo’n doel te vinden en kunnen jullie ondersteunen om een succesvolle actie op te zetten. Zo verzachten we de pijn als blijkt dat je kinderen weer uit een hele garderobe gegroeid zijn.
 • Sociale Teambuilding
  • Willen jullie ook eens de handen uit de mouwen steken en een (halve) dag een organisatie gaan helpen? Goed voor je team, de trots van je werknemers voor je bedrijf én de maatschappij! Wij hebben tientalle projecten klaar liggen om uit te kiezen of gaan op maat op zoek voor jouw team. Give a Day dus, het is geen toeval, nee.
 • MVO/CSR bedrijfsbreed plan
  • Is jouw bedrijf klaar om de volgende stap te zetten en haar visie rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of corporate social responsibility (CSR) helemaal uit te rollen? Of hebben jullie al een mooie strategie die nog een duwtje nodig heeft om van de theorie naar de praktijk te bewegen?

   Ook op zoek naar een vertaling naar de werkelijkheid van de Sustainable Development Goals (SDGs)? Genoeg van acroniemen en klaar voor actie? Wij kunnen je helpen de eerste letters op papier te zetten of de puntjes op de i te zetten. Ook voor dit onderdeel hebben wij boeiende partners om mee rond te tafel te zetten tot de vonken ervan af vliegen.

   Samen gaan we jullie uitdaging aan.
   Bring it on!

We zijn nieuwsgierig naar jullie verhaal.
Contacteer ons via Goele@giveaday.be of volg ons op