Logo Pax Christi Vlaanderen vzw

Pax Christi Vlaanderen vzw

  • Antwerpen

Alle vacatures

VRIJWILLIGER FOTOVERSLAGGEVING

Italiëlei 98A, 2000 ANTWERPEN

Voor elk artikel op onze website of ons tijdschrift Koerier hebben we een foto nodig, daarom zoeken we mensen die overweg kunnen met een camera en af en toe wat tijd hebben om foto’s te nemen van een evenement, actie of activiteit. Je neemt enkele foto’s op een activiteit van Pax Christi Vlaanderen die de activiteit zelf, de medewerker(s) en/of het publiek goed in beeld brengen.

VRIJWILLIGER MAN OF VROUWKRACHT OP ACTIVITEITEN

Italiëlei 98A, 2000 ANTWERPEN

Pax Christi Vlaanderen organiseert geregeld debatavonden, lezingen, theatervoorstellingen of straatacties waarvoor extra handen erg nuttig zijn. Stoelen klaarzetten, banners uitrollen, koffie- en theezetten, tafels schikken, afwassen, deelnemers ontvangen, een stand opbouwen of weer afbreken, enz. Steek je graag je handen uit de mouwen voor de vrede dan ben jij vast de persoon die we zoeken!

VRIJWILLIGERS FONDSENWERVING PEACE OF CAKE

Italiëlei 98A, 2000 ANTWERPEN

Peace of Cake is de fondsenwervingsactie in het kader van de Vlaamse Vredesweek. De vrijwilliger zou Peace of Cake bekend moeten maken bij scholen, het verenigingsleven, de bedrijfswereld, parochies, enz. Eventueel ook zelf een Peace of Cake-actie houden i.s.m. teamleden, vrijwilligers, vrienden. Organiseer je graag een inzamelactie voor een goed doel? Solliciteer snel!

VRIJWILLIGERS EVENTS VOOR FONDSENWERVING

Italiëlei 98A, 2000 ANTWERPEN

Events organiseren voor fondsenwerving in het kader van ‘Vrienden van Pax Christi’ In de eerste plaats organiseer je mee events (voornamelijk avonden met spreker) voor deze groep. Samen stellen we een uitnodiging op en zorgen we voor de verzending. Je bent aanwezig op het evenement om te zorgen voor het onthaal. Daarna contacteer je de ‘Vrienden’ om te polsen naar hun ideeën en mening.

Pax Christi Vlaanderen is de Vlaamse afdeling van de internationale vredesbeweging Pax Christi. Deze is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog en telt nu ruim 100 lidorganisaties in een 60-tal landen. Pax Christi voert actie, schrijft artikels en dossiers, zet experten aan het werk, interpelleert politici, licht de media in en blijft zichzelf: geweldloos, politiek ongebonden en evangelisch geïnspireerd. Pax Christi Vlaanderen is lid van de internationale vredesbeweging Pax Christi International.

Thema's

  • Administratie Administratie
  • Communicatie Communicatie
  • Cultuur Cultuur
  • Educatie Educatie
  • Hulpverlening Hulpverlening
  • Internationaal Internationaal
  • Mensenrechten Mensenrechten
  • Jongeren Jongeren
  • Multicultureel Multicultureel

Mijn vestiging

Pax Christi Vlaanderen vzw

Italiëlei 98A, 2000 Antwerpen

Medewerkers

Andrea Galleguillos Rodriguez

Onthaal en administratie

Klik om te tonen 032251000

Annemarie Gielen

Algemeen directeur

Klik om te tonen 03/225.10.00

Karin Seberechts

Communicatiemedewerker

Klik om te tonen 03/225.10.00