Logo Enig Verschil

Enig Verschil

  • Antwerpen

Alle vacatures

Scholenwerking

2000 Antwerpen

Jij bent de trekker van het luik scholenwerking. Dit luik staat in voor vorming gender in scholen en jeugdbewegingen. Als trekker onderhoud je de contacten met de scholen (boekingen, facturatie, vragen, ...) Je bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers en zorgt ervoor dat ze geïnformeerd zijn. Je maakt deel uit van de stuurgroep, stuurorgaan Enig Verschil. Deze komt maandelijks samen.

Holebi spreker vorming

Antwerpen, 2000 Antwerpen

Vorming geven op school, jeugdbeweging, ... over het thema gender. Met als doel het thema bespreekbaar te maken en jongeren iets bij te leren.

Enig Verschil is een jongerenvereniging voor holebi’s en transgenders tot 30 jaar gevestigd in hartje Antwerpen. Twee keer in de maand (eleke eerste woensdag en elke derde woensdag) verwelkomen we jongeren in ons EV-café. Regelmatig organiseren we leerrijke en ontspannende activiteiten die toegankelijk zijn voor zowel leden als niet-leden. Op aanvraag geven we vorming in scholen, bedrijven of jouw organisatie. Wil je graag meer te weten komen over Enig Verschil dan kan je alvast een kijkje nemen op onze website of contact opnemen met een van onze vrijwilligers via het contactformulier.

Thema's

Jongeren

Jongeren

LGBT

LGBT

Multicultureel

Multicultureel

Mijn vestiging

Enig Verschil

Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Medewerkers

Bjorn Grootjans

Bestuurslid

Klik om te tonen 0483 55 60 86