Logo Katrinahome vzw

Katrinahome vzw

  • Hoboken

Alle vacatures

Marktvrijwilliger Mortsel

De Stappe 35, 2640 MORTSEL

Wij zijn op zoek naar 2 vrijwilligers die wekelijks op woensdag voormiddag mee naar de markt van Mortsel gaat. U vertrekt samen met onze bewoners en een begeleider vanuit de woningen naar de markt. Wij zoeken iemand die graag een babbeltje doet met onze bewoners, maar ook een rolstoel wil duwen of een arm wil geven tijdens het wandelen. Dan zijn wij op zoek naar jou!.

gezelschapsdame

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Voor een dame uit onze voorziening zijn we op zoek naar een gezellige dame die regelmatig met haar een uitstap wil doen op zondag. Dit mag wekelijks zijn, maar ook als u maar 1 of 2 keer per maand op stap kan met onze bewoner bent u zeker welkom. Gaat u graag op stap en wil u iemand een fijne namiddag bezorgen? maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Gezellige wandelaar

Vlaslaan 23-25, 2640 MORTSEL

Een bewoonster is op zoek naar een lieve dame die samen met haar wil gaan wandelen. Zij wil 1x om de twee weken gaan wandelen, liefst in de voormiddag en dit telkens voor een uurtje, een uur en half max (vb: 9u30 tot 10u30 Ă  11u). Zij kan dinsdag, woensdag en vrijdagvoormiddag. Bij voorkeur wel een vaste dag. Wandel je graag en wil u graag gezelschap? Reageer dan snel!

Vrijwillige Chauffeur

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

We zoeken vrijwilligers om op bepaalde momenten (maandagavond, woensdagvoormiddag, zaterdagvoormiddag) in de regio Hoboken, Antwerpen en Mortsel onze mensen op te halen en weg te brengen naar activiteiten. Beschik je over een eigen wagen en heb jij de tijd om die afstanden te overbruggen? Laat dan wat van je horen!

Sinds 1977 organiseren we ondersteuning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Vandaag zijn we op verschillende locaties actief in de regio Hoboken-Mortsel-Vremde. Katrinahome biedt jou, een volwassene met een verstandelijke beperking kwalitatieve ondersteuning in dagbesteding en wonen aan. Daarbij gaan we voor warme zorg en kleinschaligheid. Jij staat hierbij centraal. Zo kan jij optimaal groeien in een inclusieve samenleving.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Handicap Handicap

Mijn vestiging

Katrinahome vzw

Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken

Medewerkers

Joyce Van Noten

vrijwilligerscoördinator

Klik om te tonen 03/820.91.80