Logo Zorgbedrijf Antwerpen - Dienstencentra 2060

Zorgbedrijf Antwerpen - Dienstencentra 2060

  • Antwerpen

Alle vacatures

Organiseer een expo (i.s.m. kunstenaars, galerijen en/of andere organisaties)

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Organiseer jij alléén of in een klein team een expositie in een dienstencentrum van 2060 (of als je wilt op meerdere plekken)? Verruim jij graag je geest, spoor je anderen graag aan dit ook te doen en geef je kunstenaars graag een podium? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid en heb je oog voor situering? Neem dan contact met ons op!

Organiseer een middagje film kijken (in de bioscoop en/of in een dienstencentrum)

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Neem jij de leiding (in een klein team) bij het organiseren van een filmmiddag in een dienstencentrum? Of organiseer je een uitstapje naar de film? Ben je een teamplayer en ben je geïnteresseerd in film? Neem dan contact met ons op!

Organiseer (een uitstapje naar) een feest

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Neem jij de leiding (in een klein team) bij het organiseren van een feest of uitstapje naar een feest? Heb je het overzicht? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid? Ben je een teamplayer en een representatief contactpersoon voor onze partners, zoals Roma, Het Oude Badhuis, e.a.? Neem dan contact met ons op!

Fotograaf bij bijzondere activiteiten (amateur)

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Kom jij de geluksmomenten vastleggen van onze deelnemers (55+)? Tijdens een uitje naar de zoo? Tijdens een soepwedstrijd? Tijdens een dansfeest? Of ergens anders bij? Je foto's komen op onze facebookpagina en worden soms gebruikt voor onze programmaboekjes of posters. Met jouw naamsvermelding erbij als je dat graag wilt. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Chauffeur bij kleine uitstapjes (taxibusje tot 7 pers.)

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Met ons taxibusje (max 7 pers.) breng je zo nu en dan deelnemers (55+) van en naar locaties in de regio 2000/2060, zoals de Kerstmarkt, Zoo, theater Roma, etc. Omdat de locaties in de buurt zijn ben je vaak maar een paar uurtjes bezig. Lijkt je dit leuk, ben je in bezit van een (gewoon) rijbewijs B en ben je een gastheer/-vrouw voor onze deelnemers? Neem contact met ons op!

Flex-vrijwilliger (begeleider bij uitstappen)

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Ga je mee op uitstap naar de Roma, de Zoo, dagje naar zee of iets anders? Ben je een pleziermaker die een groepje senioren een topdag laat beleven? Heb je oog voor groepsdynamiek en ben je waar nodig een oplossingsgerichte troubleshooter? Neem je verantwoordelijkheid en ben je een aanspreekpunt voor deelnemers en partners? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Organiseer interessante presentaties, colleges, docu's, e.d.

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Neem jij de leiding (in een klein team) bij het organiseren van een reeks boeiende presentaties/colleges/documentaires, o.a.? I.s.m. een inspirerende kennis óf met een hoogleraar van de UVA of iemand anders? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid? Ben je een teamplayer en een representatief contactpersoon voor onze partners zoals OCMW, Permeke e.a.? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Organiseer spraakmakende groepsgesprekken, groepsinterviews, o.i.d.

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Neem jij de leiding (in een klein team) bij het organiseren van een reeks spraakmakende activiteiten? Zoals thematische groepsgesprekken met diverse stellingen, groepsinterviews met interessante genodigden (docent/voetballer/directeur o.i.d.), een filmbespreking, nieuwsbespreking, o.a.? Evt. i.s.m. andere organisaties? Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem contact op voor een kennismaking!

Organiseer een uitstapje naar het theater

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Neem jij de leiding (in een klein team) bij het organiseren van een uitstapje naar een toneel-, dans- of muziekvoorstelling? Heb je het overzicht? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid? Ben je een teamplayer en een representatief contactpersoon voor onze partners, zoals Roma, Permeke, e.a.? Neem dan contact met ons op!

Hulp bij variété-activiteiten en -uitstapjes (muziek/toneel/kunst/dans/film)

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Help jij mee variété-activiteiten te organiseren? Als gastvrouw/-heer, praktische hulp, planning-maker, promotiemaker, decorhulp, technische hulp en/of hulp op een andere wijze? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Krijg je die goesting, dan doe je gezellig mee!

Hulp bij spraakmakende groepsgesprekken, groepsinterviews, e.d.

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

De één luistert graag, de ander gaat graag in gesprek. Help jij mee spraakmakende activiteiten te organiseren voor mensen met een mening? Als gastvrouw/-heer, praktische hulp, planning-maker, promotiemaker, decorhulp en/of hulp op een andere wijze? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Krijg je die goesting, dan doe je gezellig mee!

Hulp bij interessante presentaties, colleges, docu's, e.d.

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Help jij mee verrijkende colleges, presentaties, documentaires, etc. te organiseren? Als gastvrouw/-heer, praktische hulp, planning-maker, promotiemaker, decorhulp en/of hulp op een andere wijze? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Krijg je die goesting, dan doe je gezellig mee!

Hulp bij diverse sport- en spelactiviteiten

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Help jij mee sportactiviteiten te organiseren (fietsmiddagen, sportdagen, zwemmiddagen en/of anders etc.)? Als gastvrouw/-heer, praktische hulp, planning-maker, promotiemaker, materiaalbeheerder en/of hulp op een andere wijze? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Krijg je die goesting, dan doe je gezellig mee!

Organiseer sport- en spelactiviteiten

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Neem jij de leiding (in een klein team) bij het organiseren van sportactiviteiten, van een wandeling, fiets- of zwemmiddag tot een heus sportevenement op meerdere locaties, o.a.? Heb jij het overzicht? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid? Ben je een teamplayer en tegelijkertijd een representatief contactpersoon voor onze partners zoals De Stad? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Wii 55+

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Breng jij onze bezoekers (55+) wekelijks in beweging met een gezellig spelletje Wii? Je organiseert deze activiteit alleen of samen met iemand anders, hierin neem je de leiding en verantwoordelijkheid, ben je de gastheer/gastvrouw, zorg je voor gelijkheid in de groep en bewaak je het spelplezier. Kom het organiseren in DC De Olijftak. Neem contact met ons op voor een kennismakinggesprek.

Aquarium Beheerder

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

De vissen verdienen een schoon aantrekkelijk aquarium. Komt u hiervoor zorgen? Het is een kleine terugkerende klus waar u, wanneer u wilt, even voor binnen mag stappen bij ons Dienstencentrum De Olijftak in Antwerpen.

Zorgbedrijf Antwerpen biedt uiteenlopende zorg aan bewoners van Antwerpen (55+), maar beter nog voorkomen zij zorg. Dit doen zij door zelfstandig leven comfortabeler en plezieriger te maken, met 42 dienstencentra verspreid over Antwerpen. Naast diverse huishoudelijke en verzorgende diensten bieden zij een legio aanbod activiteiten die de sociale, fysieke en/of mentale bedrijvigheid stimuleren: buiten- en binnenspelen, cursussen, presentaties, festiviteiten, uitstapjes en meer, gecombineerd met lekker betaalbaar eten en drinken. Een dienstencentrum is bovendien een ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen.

Thema's

Senioren

Senioren

Mijn vestiging

Zorgbedrijf Antwerpen - Dienstencentra 2060

Hollandstraat 21, 2060 Antwerpen

Medewerkers

Peter Leysen

Adjunct Dienstencentracoordinator 2060

Klik om te tonen 03 226 77 76