Logo Levanto vzw

Levanto vzw

  • Deurne

Alle vacatures

Vrijwillige keukenmedewerker-begeleider

Clara Snellingsstraat 47, 2100 Deurne

In onze professioneel ingerichte keuken op onze hoofdzetel maak je samen met onze arbeidszorgmedewerkers warme en koude gerechten klaar voor ons personeel. Jij bewaakt de structuur in de keuken, volgt de voorraad op en stuurt op een motiverende manier bij waar nodig. Je bent minstens 2 halve dagen/week beschikbaar en je hebt voeling met mensen met een medische en/of psychische problematiek.

Vrijwilliger-begeleidingsinstructeur

Kielsbroek 4, 2020 ANTWERPEN

Voor onze afdeling AVelo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vrijwilliger. Jouw opdracht: je rijdt mee met onze regulatoren en volgt hun rijgedrag op, waar nodig stuur je het rijgedrag van de betrokken regulatoren bij Jouw profiel: je hebt minimum 8 jaar rij-ervaring en geen verlies van jouw rijbewijs tijdens de voorbije 3 jaren, je bent enthousiast, je hebt voeling met kansengroepen

Levanto is een sociale onderneming die mee de arbeidsmarkt van morgen creëert, waar iedereen actief is. We versterken werkzoekenden en werknemers in het ontdekken en ontwikkelen van hun arbeidskansen via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling. Voor werkgevers zijn wij een partner in hun zoektocht naar deskundige medewerkers en kwaliteitsvolle begeleiding van kwetsbare groepen op hun werkvloer. We stimuleren individuen, bedrijven, publieke actoren en verenigingen gebruik te maken van onze dienstverlening. Werkzoekenden kunnen bij ons aan de slag voor de uitvoering van deze diensten. Momenteel hebben we een 280-tal medewerkers in dienst waarvan ongeveer de helft vaste arbeiders.

Thema's

  • Begeleiding Begeleiding
  • Jongeren Jongeren

Mijn vestiging

Levanto vzw

Clara Snellingsstraat 147, 2100 Deurne

Medewerkers

Liesbeth Van der Schoot

HR-medewerker

Klik om te tonen 03/360.38.50